News

FOTO. ULTIMA ORĂ! Gabriel Cotabiţă a ajuns DE URGENŢĂ la spital! Ce se întîmplă ACUM cu artistul

UPDATE Ora 13:00 / După ce a văzut moartea cu ochii, Gabriel Cotabiţă respectă cu sfinţenie sfaturile medicilor. Artistul face tratament medicamentos, ţine un regim alimentar strict, se...
04.08.2015 | 13:00
FOTO ULTIMA ORA Gabriel Cotabita a ajuns DE URGENTA la spital Ce se intimpla ACUM cu artistul

UPDATE Ora 13:00 / După ce a văzut moartea cu ochii, Gabriel Cotabiţă respectă cu sfinţenie sfaturile medicilor. Artistul face tratament medicamentos, ţine un regim alimentar strict, se fereşte să stea la soare, continuă fizioterapia şi evită să facă eforturi fizice prea mari. CLICK PE POZE SUS IN GALERIA FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI DE LA SPITAL!

În plus, în alături de el se află tot timpul o persoană apropiată, fie că este vorba de iubita sa sau de vreuna din cele trei fiice ale lui, care de altfel l-au însoţit în cursul zilei la Spitalul de Urgenţă Floreasca, unde artistul a ajuns de urgenţă!

O VEDETA TV A SCAPAT CU ZILE DUPA UN ACCIDENT HORROR SOLDAT CU MORTI!!! FOTO DE LA LOCUL TRAGEDIEI SI REACTIA DE ULTIMA ORA 

Cotabiţă s-a întâlnit din nou cu medicii care i-au salvat viaţa şi a fost supus unui control amănunţit, mai ales că este şi posesor de defibrilator automat.
……………………………………..

Gabriel Cotabita si-a revenit miraculos, asta dupa ce a suferit un stop cardiac si a stat o luna in coma. Dovada stau imaginile si interviul oferit de artist, in exclusivitate, pentru cancan.ro. In luna mai, in timp ce se afla la sala de sport, Gabriel Cotabita a intrat in stop cardiac. Medicii l-au resuscitat mai bine de 40 de minute, iar mai apoi, cantaretul a fost transportat de urgenta la spitalul Floreasca din Capitala.

Atenţionare de la Ministerul de Interne! NU RĂSPUNDEŢI la numărul acesta! VĂ DISTRUGE TELEFONUL!  

Dupa o evaluare amanuntita, doctorii au luat decizia de a-i induce artistului starea de coma, fiind extrem de rezervati in privinta sanselor sale de supravietuire. Mai mult, cadrele medicale au declarat, in repetate randuri, ca Gabriel Cotabita va ramane cu sechele si ca este imposibil ca el sa isi revina in totalitate. Dupa o luna in care sute de mii de oameni s-au rugat pentru cantaret, acesta s-a trezit din coma.

A iesit cu zambetul pe buze din spital

Revenirea lui Cotabita este considerata o minune, mai ales ca artistul nu a ramas cu sechele. Desi este foarte slabit, cantaretul merge normal, vorbeste coerent si nu are vreun un defect in privire, mobilitate, ori gandire. Externat de mai bine de doua saptamani, Gabriel Cotabita incearca sa duca o viata normala, iar intre timp a intrat chiar si in studioul de inregistrari.

ANUNŢ TERIBIL! E SFÎRŞITUL CELEI MAI IUBITE BĂUTURI DE PE PLANETĂ? Milioane de români o beau zilnic… Şi tu faci asta!

Totusi, pentru a se asigura ca totul este in ordine, artistul merge saptamanal la control. Asa s-a intamplat si in cursul zilei de luni, cand Cotabita, insotit de fiica sa, s-a deplasat la Spitalul de Urgenta Floreasca, unde cei au zabovit aproximativ 20 de minute. Solistul a iesit cu zambetul pe buze, semn ca vestile primite de la medic au fost extrem de bune.

DESCOPERIRE TERIBILĂ A UNEI FEMEI! CE ÎI FĂCEA SOŢUL DUPĂ CE O ADORMEA CU SOMNIFERE! TOTUL ERA FILMAT! CÎND A VĂZUT, FEMEIA A ANUNŢAT POLIŢIA!

El si fiica sa, imbracata extrem de sexy, s-au indreptat mai apoi spre o cafenea din zona.

Reporterii CANCAN.ro au reusit sa obtina prima declaratie de la artist de dupa externare. Intrebat cum se simte, Cotabita a raspuns cu zambetul pe buze:“Nu se vede?”, dorind sa transmita faptul ca starea lui este din ce in ce mai buna.

Sursă: www.cancan.ro

Tags: