Life

Gabriel Cotabiță, confirmat cu coronavirus. Care este starea de sănătate a artistului

05.01.2021 | 19:21
Gabriel Cotabita confirmat cu coronavirus Care este starea de sanatate a artistului
ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabiță s-a alăturat artiștilor testați pozitiv cu coronavirus. Nu este pentru prima dată când acesta se confruntă cu probleme de sănătate. În prezent, cântărețul se află internat.

Soția lui Gabriel Cotabiță a declarat că partenerul ei de viață are nevoie de o monitorizare atentă, mai ales pentru că se confruntă și cu alte probleme de sănătate mai vechi.

ADVERTISEMENT

Recent, Alina Gabriela Munteanu, soția artistului, a mărturisit că speră ca testul lui Gabriel Cotabiță să iasă negativ pentru a se putea întoarce acasă cât de curând.

Cum se simte Gabriel Cotabiță după ce a fost confirmat cu coronavirus

Gabriel Cotabiță a fost diagnosticat cu COVID-19, iar soția sa a mărturisit pentru Antena Stars că speră ca artistul că își revină cât de curând. Acesta este internat și, deși suferă de o formă ușoară, are nevoie de o monitorizare permanentă, având și alte probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Sperăm să iasă totuşi testul negativ cât de curând zilele acestea şi să poată să se întoarcă acasă. Nu este o formă gravă, nu este intubat, nu este la ATI. Pur şi simplu necesită să fie monitorizat, având şi alte probleme de sănătate. El, cu siguranţă, s-a protejat ştiind foarte bine cât de important este să respecte măsurile de distanţare, să poarte mască şi toate celelalte”, a declarat Alina Gabriela Munteanu.

În trecut, Gabriel Cotabiță a avut grave probleme de sănătate și a fost în comă, motiv pentru care artistul a rămas cu sechele pentru o perioadă. În plus, acesta povestea că avea nevoie de prompter, din cauza faptului că avea și pierderi de memorie.

ADVERTISEMENT

”Mi-a fost foarte greu luni de zile! Îmi amintesc că urcam pe scenă cu prompter, și cântam uitându-mă tot timpul acolo! Avem momente când nu îmi aduceam aminte versurile, erau așa niște flash-uri ciudate… și trebuia să fac ceva rapid! De aceea, am recurs la acel tertip, să nu simtă oamenii din public că ar fi fost ceva în neregulă cu mine. Tulburările erau dure și îmi dădeau o stare de anxietate. Cu timpul, din fericire, ele au devenit din ce în ce mai rare, iar după un an, nu am mai avut nimic. Totul este acum perfect și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest lucru în fiecare zi”, a declarat Gabriel Cotabiţă.