Life

Gabriel Cotabiţă, dezvăluiri surprinzătoare după problemele de sănătate: “Am un astrolog personal”

Îndrăgitul cântăret Gabriel Cotabiţă a dezvăluit faptul că are un astrolog personal. Vedeta a mai vorbit şi despre problemele de sănătate şi hopurile din domeniul artistic, astăzi, la "Neatza cu Răzvan și Dani".
17.11.2021 | 13:14
Gabriel Cotabita dezvaluiri surprinzatoare dupa problemele de sanatate Am un astrolog personal
ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabiţă, artistul în vârstă de 66 ani, a trecut în ultimii ani prin multe cumpene legate de starea sa de sănătate, însă, cu toate aceastea, artistul nu a stat departe de scenă şi prestează cu aceeaşi iubire pentru cântec.  Artistul a dezvăluit că nu i-a fost uşor să treacă peste toate aceste piedici şi că viaţa îţi oferă provocări şi încercări, dar trebuie să ştii să găseşti soluţii.

Gabriel Cotabiță: “Da, am un astrolog personal”

Discutând despre problemele de sănătate ce şi-au pus amprenta asupra sa, Gabriel Cotabiţă a confirmat că are un astrolog personal, atunci când Răzvan Simion, prezentatorul de la Antena 1, l-a întrebat dacă este adevărată informația pe care o are.

ADVERTISEMENT

Da, am. Dar aş vrea să subliniez că nu e bine să ştii toate acţiunile de dinainte. Mie mi s-a spus, ulterior, faptul că astrologul ştia de aceste probleme, dar nu mi le-a putut spune, pentru a nu mă demoraliza complet. În plus, când le ştii de dinainte, intri în fatalismul specific românesc.  Dacă nu le ştii, te zbaţi, te descurci în momentul respetiv, a declarat cântărețul.

Aprofundând subiectul problemelor de sănătate, artistul a declarat că prezenţa la spital și probleme întâmpinate constant sunt deja o obişnuită pentru el, şi nu îl mai surprind atât de mult.

ADVERTISEMENT

Eu, Crăciunul şi Revelionul, le-am petrecut în spital, m-am obișnuit. Dar mi se spune des că Dumnezeu are grijă de mine”, a completat artistul.

“La ora actuală s-a demonetizat foarte mult valoarea”

Discutând despre domeniul artistic şi despre provocările acestui domeniu, artistul s-a arătat demoralizat şi revoltat.

ADVERTISEMENT

S-a ajuns la foarte multă superficialitate şi nu numai la noi, ci în toată lumea. Se merge superficial, pur şi simplu. Nu se mai caută texte adânci, se consumă foarte mult. Eu trebuie să mă bucur de ceea ce fac şi, mai ales, să cred în ceea ce fac. Aşa am fost crescut, aşa voi proceda până nu voi mai putea să respir”,  a mărturisit cu emoţie Gabriel Cotabiţă.

Artistul a subliniat că, din punctul lui de vedere, cea mai mare provocare ca solist al zilelor noastre este ca orchestraţia să fie modernă şi nu neapărat prin ritm, ci prin starea generală pe care ţi-o oferă, punând accentul pe calitatea absolut necesară a actului artistic.

ADVERTISEMENT

Solistul a trecut prin mai multe situaţii grele de sănătate. De-a lungul anilor,  Gabriel Cotabiță a fost într-o comă profundă, iar vindecarea nu a fost deloc ușoară. Pentru a se recupera, a avut nevoie de prompter la concerte din cauza problemelor cu memoria. În 2021, artistul a fost confirmat pozitiv cu Covid-19 însă, din fericire, a trecut peste această încercare.

 

 

ADVERTISEMENT