Life

Gabriel Cotabiță, nemulțumit de publicul român înainte de revenirea pe scenă: „E la fel de greu și pentru noi”

Gabriel Cotabiță revine pe scenă după un an greu, în care a suferit din cauza problemelor de sănătate și a avut Covid-19. Artistul este nemulțumit de publicul român.
21.05.2022 | 14:38
Gabriel Cotabita nemultumit de publicul roman inainte de revenirea pe scena E la fel de greu si pentru noi
Gabriel Cotabiță, nemulțumit de publicul român înainte de revenirea pe scenă. Foto: Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabiță revine pe scenă la vârsta de 66 de ani, după ce anul trecut a fost nevoit să ia o pauză din cauza problemelor sale de sănătate.

Gabriel Cotabiță revine pe scenă! Ce nemulțumire are artistul

Gabriel Cotabiță a dezvăluit că are multe surprize muzicale pentru publicul său, despre care nu poate da mai multe detalii.

ADVERTISEMENT

Totuși, aceasta a mărturisit că va reveni pe scenă, după ce starea lui de sănătate este mult mai bună acum.

Artistul a dezvăluit și care este regretul său odată cu revenirea pe scenă: oamenii nu mai cumpără bilete la spectacole și acum fanii consideră că ce este „moca” este mai bun, conform vorbelor lui Gabriel Cotabiță.

ADVERTISEMENT

Acesta a ținut să precizeze că înțelege situația actuală și că oamenii poate nu își permit să mai cumpere bilete la spectacole, dar situația este la fel de grea pentru artiștii pe care nu mai vin spectatorii să îi vadă și încasează puțini bani.

„Sunt în pregătiri, cu niște surprize muzicale, dar încă nu pot dezvălui nimic. Îmi pare însă rău că oamenii nu mai dau bani pe bilete la spectacole.

ADVERTISEMENT

Unde este moca este perfect, unde este gratis este toată lumea, afară, în aer liber, nu ați văzut?

Într-adevăr, nu-s bani, este și război la graniță, dar e la fel de greu pentru toți, și pentru noi, artiștii”, a declarat Gabriel Cotabiță conform Libertatea.

ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabiță a avut Covid

Anul trecut a fost unul greu pentru artist. Gabriel Cotabiță a avut Covid-19 și a trebuit să stea internat în spital. De asemenea, cântărețul a avut și o problemă cu tiroida, dar care s-a rezolvat prin tratament.

După cum el însuși mărturisea, anul 2021 a fost unul „nefast”:

„A fost unul destul de nefast pentru mine. Am petrecut Revelionul în spital, cu COVID-19, iar când mi-am revenit, au apărut problemele cu tiroida”, a spus el la emisiunea La Măruță.

ADVERTISEMENT