Life

Cum se înțeleg fiicele lui Gabriel Cotabiță cu tânăra soție a cântărețului? Ce interdicție a primit artistul

Cântărețul Gabriel Cotabiță a făcut dezvăluiri despre viața de familie și despre motivul pentru care nu își mai dorește să devină tată pentru a patra oară
22.11.2021 | 18:06
Cum se inteleg fiicele lui Gabriel Cotabita cu tanara sotie a cantaretului Ce interdictie a primit artistul
Gabriel Cotabiță, detalii despre viața de familie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabiță a făcut dezvăluiri despre viața de familie și despre mariajul cu Alina, femeia care este mai tânără cu 30 de ani decât artistul. Acesta a mărturisit mai multe detalii despre cum și-a cunoscut soția și despre relația ei și cele trei fete din prima căsătorie a cântărețului.

Gabriel Cotabiță, un bărbat împlinit

După ce s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate în ultima vreme, Gabriel Cotabiță a vorbit despre familia sa. Acesta este căsătorit cu Alina din 2016 care alege să fie discretă și să rămână în umbra soțului celebru. Gabriel Cotabiță menționează că și-a întâlnit soția la un concert, la care venise împreună cu mama sa.

ADVERTISEMENT

Alina a ajuns la spectacole pentru că maică-sa a luat-o pe ea la un spectacol de-al meu. Nici măcar nu știa cine sunt (n.r. Alina, actuala soție). Ea a reușit să facă pentru mine niște lucruri pe care foarte puține femei le-au făcut în viața asta pentru mine. Și-a câștigat locul, pe care oricum nu și-l dorea.”, a mărturisit Gabriel Cotabiță, la Antena 3.

Acesta a mărturisit că, deși există o diferență de 30 de ani între cei doi, au o relație bună și se înțeleg de minune. Gabriel Cotabiță a menționat că se simte împlinit fiind căsătorit cu Alina și a povestit un episod dinainte ca el și tânăra să se căsătorească.

ADVERTISEMENT

“Atunci când i-am zis ‘N-ar fi bine să ne căsătorim?’, a zis ‘Tu ești serios? Sigur ți-ai revenit?’. Toată lumea a zis că este din interes. În niciun fel. (…) Ea este o femeie care mă iubește și eu o iubesc foarte mult pe ea. Am avut noroc și am noroc în continuare. Fetele sunt bune prietene (n.r. cu soția). Au fost cu ea în vacanță.”, a mărturisit Gabriel Cotabiță.

În cadrul interviului, Gabriel Cotabiță a mărturisit câteva detalii și despre relația dintre el și fosta soție. Sunt foarte bun prieten cu fetele mele, mă înțeleg bine cu fosta soție”, a mărturisit acesta.

ADVERTISEMENT

Gabriel Cotabiță, despre relația dintre el și cele trei fiice

În cadrul interviul acordat pentru Antena 3, Gabriel Cotabițăa menționat că nu și-a dorit copii cu prima soție, dar cele trei fete au reprezentat o binecuvântare în viața acestuia. “Nu mi-am dorit copii, dar au fost o bucurie. Am făcut totul pentru fete,” a mărturisit Gabriel Cotabiță.

Gabriel Cotabiță, despre motivul pentru care nu își mai dorește copii

Deși este căsătorit cu Alina de 5 ani, Gabriel Cotabiță nu își mai dorește copii. Acesta a mărturisit în cadrul unui alt interviu că fiicele sale au acceptat căsătoria tatălui cu o condiție: aceea de a nu mai avea alți copii.  “(…)dacă ar fi problema de copii cu Alina, în momentul respectiv, fetele mele n-ar mai vorbi cu mine niciodată. Asta a fost condiţia: ‘băi, te însori, dar să nu mai faci alţi copii’. Eu n-am zis nimic”, a menționat atunci Gabriel Cotabiță.

ADVERTISEMENT