Gabriel COTABIŢĂ, stop cardio-respirator! Medicii l-au resuscitat! E în stare critică la spital! Vezi ultimele noutăţi!

UPDATE: Pericolul nu a trecut! Deşi Gabriel Cotabiţă a fost resuscitat, artistul se află în continuare în stare foarte gravă. Este internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului...
09.05.2015 | 00:01
Gabriel COTABITA stop cardiorespirator Medicii lau resuscitat E in stare critica la spital Vezi ultimele noutati

UPDATE: Pericolul nu a trecut! Deşi Gabriel Cotabiţă a fost resuscitat, artistul se află în continuare în stare foarte gravă. Este internat la secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Floreasca, iar medicii îl monitorizează atent, după ce a făcut stop cardio-respirator vineri (8 mai).

Gabriel Cotabiţă stop cardiac. Medicul Şerban Brădişteanu l-a preluat pe artist

Medicul Şerban Brădişteanu, şeful Secţiei de chirurgie cardiovasculară, a declarat pentru Click! că solistul nu a fost operat pe cord. “Gabriel Cotabiţă este inconştient şi respiră cu ajutorul aparatelor. A suferit o coronarografie (n.r. singura procedura de diagnostic care permite verificarea cu exactitate a condiţiei arterelor coronare , adică a vasele care alimenteaza inimă şi depistarea eventualelor îngustări (stenoze) care pot compromite fluxul de sânge al muşchiului cardiac şi să cauzeze durere toracică sau infarct miocardic) Intervenţia este menită să depisteze problemele de care suferă.

Conform protocolui, în urma procedeului de resuscitare, pacientul rămâne cel puţin 24 de ore la secţia de Terapie Intensivă”, ne-a declarat dr. Şerban Brădişteanu.

Gabriel Cotabiţă stop cardiac. Cântăreţul a suferit o tulburare de ritm cardiac

Intervenţia de coronarografie la care a fost supus Gabriel Cotabiţă a reuşit. Surse medicale au precizat că în prezent cântăreţul este în stare stabilă. Din informatiile de până acum, medicii spun că artistul a suferit o tulburare malignă de ritm cardiac. În astfel de cazuri, inima bate atât de tare încât sangele nu mai poate fi pompat în organism. Sistemul circulator cedează practic. În momentul acela, subit intervine starea de inconştienţa.

Cotabiţă a fost resuscitat aproximativ 25 de minute şi a răspuns bine manevrelor. Familia lui Gabriel Cotabiţă a informat presa, prin intermediul medicului de gardă de la Spitalul Floreasca, că nu doresc ca informaţiile despre starea de sănătate a artistului să fie făcute publice.

Sursă: www.click.ro

………………………………………………………..

UPDATE: Interviul pe care l-a acordat Gabriel Cotabiţă cu o oră înainte de stopul cardiac revistei OK

“Aş prefera când vorbesc despre femei să beau un capucino”. Aşa am început să vorbesc cu Gabriel Cotabiţă despre femei. La o cafenea într-un colţ de stradă, pe un trotuar, în centru. Pe lângă noi treceau tot felul de poveşti.

Noi o trăiam pe a noastră. La o oră distanţă sunt sunat şi mi se spune că Gabriel Cotabiţă a sufert un infarct.

Iată câteva dintre întrebările pe care i le-am adresat în materialul cu titlul „De ce iubim femeile”:

Au trecut pe lângă noi, doi oameni în vârstă ţinându-se de mână. Spre 80 de ani. Ai în minte deznodământul acesta?

Nu mă gândesc la chestia asta. Am avut teama asta a singurătăţii. Că de fapt asta e întrebarea ta. Am avut-o acum vreo 20 de ani când am terminat albumul ”Prizonier”. Am avut acolo un text senzaţional la un cântec fantastic, care se numeşte ” un simplu trecător”. Era o poveste fantastică, pe care am văzut-o cu ochii mei. Era vorba despre singurătate. Mă uitam pe o fereastră şi vedeam pe o bancă un bătrân, stând lângă porumbei. Un bătrân pe care părea că viaţa l-a tot lovit. Ca pe cel pe care l-am văzut trecând mai devreme. Arunca firimituri la porumbei. La un moment dat a venit către el o bătrânică, l-a luat de braţ şi au plecat împreună. Sigur, e frumos. Dar avem un banc celebru. Cu omul pe patul de moarte, stând înconjurat de soţie şi toată familia şi puţin încurcăt că deşi are cine să-i aducă un pahar cu apă, totuşi nu-i este sete. Eu am rezolvat problema singurătăţii.

Sursă: www.okmagazine.ro

…………………………………………………..

UPDATE: Cele trei fete ale lui Gabriel Cotabita au ajuns imediat la Spitalul Floreasca, acolo unde SMURD-ul l-a adus pe cantaret dupa ce a fost resuscitat. Dupa ce au stat minute bune pe holul spitalului, fetele au iesit in curtea unitatii. Sunt ingrijorate, si asteapta vesti de la medici despre starea de sanatate a tatalui lor. Alaturi de ele se afla si iubita actuala a lui Cotabita.

media_143108877003821900

Adela Cotabita, una dintre fetele interpretului, a facut o prima declaratie pe contul ei de Facebook, prin care le multumeste prietenilor pentru sustinere. “Va multumim pentru gandurile bune pe care ni le trimiteti si pentru sustinerea pe care o simtim. Tata este pe maini bune si suntem alaturi de el intrutotul. Rugam presa sa inteleaga ca acum nu vom da declaratii de niciun felsi sa respecte aceasta dorinta in perioada urmatoare”, a scris Adela Cotabita pe contul ei de socializare.

Sursă: www.wowbiz.ro

………………………………………

UPDATE: Gabriel Cotabiţă a fost scos de la tomograf! Medicii sunt, în continuarea sceptici, în ceea ce priveşte starea cântăreţului

“Este supus unor investigaţii pentru evaluarea stării în care se află. A fost adus la ora 13:55. Nu mi s-a confirmat că ar fi stop cardio-respirator, ci mi s-a spus că este în stare stabilă. Este însă în curs de investigaţii. A fost folosit şi defibrilatorul”, a spus Bogdan Opriţa, medicul coordonator al SMURD Bucureşti, la Antena Stars.

Gabriel Cotabiţă, 59 de ani, a făcut stop cardio respirator, vineri! El se află internat la Spitalul Floreasca şi medicii s-au chinuit să îl resusciteze 40 de minute în şir.

…………………………………………..

UPDATE : În aceste momente, lui Gabriel Cotabiţă  i se face un tomograf, iar fetele lui aşteaptă ca să vadă cum va evolua situaţia. Este în continuare intubat. Şansele lui erau minime când a ajuns la spital.

Sursă: www.realitatea.net

…………………………………………

Lui Gabriel Cotabita i s-a facut rau la hotel din Capitala. Medicii SMURD, care au intervenit de urgenta,  l-au resuscitat minute bune, iar acum se afla la spital. Starea lui este insa critica!

“A facut stop cardio-respirator. A fost resuscitat si acum este la Terapie Intensiva”, a declarat dr. Bogdan Oprita, purtator de cuvant al Spitalului Floreasca si coordonator SMURD. Medicul a precizat ca artistul a fost circa zece minute in stare de inconstienta si este in continuare in stare critica si respira doar cu ajutorul aparatelor.

Sursa:  www.wowbiz.ro

SIMONA HALEP, la un pas de RETRAGERE!!! “DURERI GROAZNICE”

BREAKING NEWS!  CE NENOROCIRE! UN ELICOPTER S-A PRĂBUŞIT! AU RĂMAS ŞOCAŢI CÎND AU VĂZUT CINE ERA ÎN EL!

AZI E MARE SĂRBĂTOARE! MILIOANE DE ROM NI ÎI POARTĂ NUMELE ACESTUI SFÎNT!

TRAGEDIE!!! A MURIT MIHAI PETRE… 

TRANSFORMARE ŞOC A SUPERVEDETEI! FANII NU O MAI RECUNOSC! CE LOOK!!!

INFIDELITĂŢILE CELOR MAI PUTERNICI OAMENI DE PE PLANETĂ! PENTRU CE FRUMUSEŢE A DIVORŢAT PUTIN ŞI CE AMANTĂ CELEBRĂ I-A TRECUT PRIN PAT LUI OBAMA!!!