Sport

Dan Petrescu și Gabriel Debeljuh s-au împăcat. Atacantul de la CFR Cluj a fost reprimit la antrenamente. Exclusiv

FANATIK a aflat că Dan Petrescu i-a permis lui Gabriel Debeljuh să se întoarcă la prima echipă și a efectuat deja primul antrenament.
01.11.2021 | 23:34
Dan Petrescu si Gabriel Debeljuh sau impacat Atacantul de la CFR Cluj a fost reprimit la antrenamente Exclusiv
Gabriel Debeljuh, reprimit de Dan Petrescu la antrenamentele lui CFR Cluj. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Antrenorul lui CFR Cluj a anunțat înainte de meciul cu FC Voluntari că atacantul croat a fost exclus din lotul campioanei din cauza indisciplinei.

Atacantul de 25 de ani a evoluat în acest sezon în 22 partide și a reușit patru goluri, fiind evaluat conform transfermarkt la 1,5 milioane de euro.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu l-a iertat pe Gabriel Debeljuh. Atacantul a făcut deja primul antrenament

Din informațiile FANATIK, Gabriel Debeljuh a fost reprimit la antrenamentele primei echipe de către Dan Petrescu. Pedepsit pentru acte repetate de indisciplină, „Bursucul” a decis să îi mai dea o șansă atacantului croat, mai ales că CFR-ul are nevoie de jucători în compartimentul ofensiv.

Jucătorul a efectuat deja primul antrenament, luni, 1 noiembrie și a reintrat în programul normal de pregătire al echipei.

ADVERTISEMENT

„La mine, dacă nu e disciplină, nu ești în program și ai abateri, n-ai ce să cauți la prima echipă. Au fost abateri repetate ale lui Debeljuh. Dacă va continua așa, nu va reveni. Dacă el va avea o atitudine bună și va înțelege că a greșit, va fi reprimit”, – declara Dan Petrescu în urmă cu trei zile când croatul a fost exclus din lot.

CFR Cluj pleacă miercuri în Olanda, unde va pregăti și meciul cu Dinamo

FANATIK a aflat că delegația campioanei României va decola miercuri spre Olanda pentru meciul din UEFA Conference League cu AZ Alkmaar.

CFR Cluj va juca joi, 4 noiembrie, de la ora 19:45 cu liderul grupei D, AZ Alkmaar. Ardelenii au doar un punct și sunt pe ultimul loc în grupă, la două puncte de Randers, respectiv trei de Jablonec.

ADVERTISEMENT

Conducerea clubului a decis ca ardelenii să nu se întoarcă la Cluj după meciul cu olandezii. Astfel, echipa lui Dan Petrescu va rămâne la Alkmaar până vineri seara, când clujenii vor zbura direct spre București pentru meciul de duminică seară cu Dinamo.

Dan Petrescu, îngrijorat de lipsa soluțiilor în atac

Antrenorul lui CFR Cluj s-a plâns de faptul că nu are foarte multe soluții în atac, așa că revenirea lui Gabriel Debeljuh nu este neapărat o surpriză: „N-avem prea multe soluții în atac, dar prefer să joc cu jucători care vor să joace la CFR, sunt serioși și nu fac probleme jocului. Orice jucător care face probleme n-are ce căuta la echipă”, a tunat și a fulgerat Petrescu.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Debeljuh a fost reprimit în lot de Dan Petrescu, o nouă abatere a jucătorului nu ar mai fi iertată de antrenorul clujenilor.

„Depinde de el. Dacă se comportă normal, bine, are o atitudine corectă… nu i-am dat cartonaș roșu, i-am dat galben. Mie mi se pare corect să-i mai dau o șansă, dar să vedem atitudinea lui”.

  • 1.500.000 de euro e cota lui Gabriel Debeljuh
  • 4 goluri are atacantul croat pentru CFR în acest sezon, dintre care 3 în cupele europene
  • 30 iunie 2024 e data la care îi expiră contractul jucătorului cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT
Tags: