Fotbal international

Gabriel Enache, scandal cu oamenii de ordine pe aeroportul din Istanbul! ”Nu ne-am lăsat prăduiți”

04.01.2019 | 12:24
Gabriel Enache scandal cu oamenii de ordine pe aeroportul din Istanbul Nu neam lasat praduiti

Fotbalistul echipei Partizan Belgrad, Gabriel Enache, a avut parte de un scandal cu oamenii de ordine pe aeroportul din Istanbul, la întoarcerea din vacanța petrecută în zona Golfului. Iubita fostului fundaș de la FCSB a dezvăluit problemele cu care s-au confruntat în Turcia, la întoarcerea spre București.

”După 5 ore de zbor Doha-Istanbul cu o întârziere de o oră, având la dispoziție 15 minute pentru a prinde din zbor avionul spre București, stând frumos la un rând infernal organizat cu mișcări rapide de degete de parcă și-au greșit insigna, cea de dirijor în intersecția spre controlul vamal cu cea de dirijor de operă, stăm liniștiți la rând chiar dacă mai aveam 15 minute până la decolare”, a postat Lena, iubita fotbalului, pe rețelele de socializare.

Gabriel Enache, scandal cu oamenii de ordine pe aeroportul din Istanbul: ”Au fost mâini în gât, împinsături și amenințări cu tentă de box”

”Iar, dintr-odată, se găsește un domn turc cu insignă de șmecher să traga acel elastic fix în fața noastră după ce-i vorbim frumos și îi spunem că în următoarele 10 minute avionul va decola. Urmează o îmbrânceală turcească atât către mine cât și către Gabriel, scoțându-ne după elasticul separator și continuând cu mâini în gât, împinsături și amenințări cu tentă de box”, a mai povestit Lena, iubita lui Gabriel Enache, despre scandalul de pe aeroportul din Istanbul.

Gabriel Enache alături de iubita sa Lena
Gabriel Enache alături de iubita sa Lena

”Dar nu ne-am lăsat prăduiți. M-am băgat în fața soțului meu și m-am luat la harță cu domnul șmecher cu insignă în timp ce dânsul sau dumnealui, cu stimă mă exprim, se observă, continua joaca cu Gabi, cred că s-a simțit ofensat că nu ne-am supus la cerințele lui de a ne băga într-o altă încăpere pentru a ne arăta el cine-i șeful, dar nu ne-am lăsat și nu m-am lăsat, noroc că sunt femeie și el cică le respectă mai mult!”, a mai spus partenera fotbalistul de la Partizan Belgrad.

”Acum ne amuzăm de cele întâmplate”

”La un moment dat, a cedat el, dar după ce a mai chemat două ajutoare cu pistoale, văzând că toată lumea e cu ochii pe noi și nu prea au încotro ne-au lăsat să ne facem maratonul de dimineață spre poarta de îmbarcare. În mai puțin de 120 de secunde am parcurs tot aeroportul din Istanbul. Grație atletismului de performanță pe care l-am făcut 12 ani, am putut să țin pasul cu Gabriel. Ehhh, a trecut… Stăm în avion pe locurile noastre și ne amuzăm de cele întâmplate!”, a încheiat Lena povestirea.

La începutul lunii octombrie, Gabriel Enache a făcut o postare pe rețele de socializare în care își prezenta noua frizură. În noiembrie, fostul jucător de la FCSB l-a criticat vehement pe finanțatorul Gigi Becali, despre care a spus că este principalul vinovat pentru ratarea obiectivelor.