Life

Gabriel Fătu, replică acidă pentru Dana Budeanu: ”La politică sunteți varză”

18.07.2020 | 13:21
Gabriel Fatu replica acida pentru Dana Budeanu La politica sunteti varza
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu este cunoscută pentru replicile acide și criticile pe care le aduce ținutelor vedetelor, recent începând și un verdict despre politică, însă nu toată lumea apreciază opiniile acesteia. Unul dintre renumiții actori români i-a dat o replică dură creatoarei de modă.

Gabriel Fătu, căci despre el este vorba, este extrem de deranjat de afirmațiile renumitei stiliste și a ținut să-i transmită un mesaj în mediul online. Cunoscut pentru farsele făcute la OTV în urmă cu câțiva ani, actorul este de părere că Dana Budeanu nu se pricepe la bărbați.

ADVERTISEMENT

De asemenea, actorul susține că vedeta nu se pricepe absolut deloc la lumea politică, ci mai degrabă are nevoie de publicitate sau simte nevoia să fie băgată în seamă. Totodată, Gabriel Fătu chiar s-a oferit să o ajute în acest sens spunându-i să fie „bărbată”.

Actorul Gabriel Fătu, replică acidă la adresa Danei Budeanu

„Doamna Dana Budeanu nu mai dați sfaturi bărbaților…. VĂ ROG! NU vă pricepeți, sincer! Credeți-mă. Sunteți… așa cum sunteți!

ADVERTISEMENT

Nu vă bagă nimeni în seamă? Aveți nevoie de publicitate? V-a uitat lumea? Pot să vă ajut. Nu mai dați VERDICT POLITIC. Vă asigur că la politică sunteți varză!

Aveți nevoie de ajutor? Chiar pot să vă ajut! Fii… bărbată, Zoe!”, a scris Gabriel Fătu în mesajul publicat pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Dana Budeanu, verdict politic. Ce spune vedeta despre pandemie

„Este cea mai tristă zi din democrația ultimilor 30 de ani (…) Tot ce ați reușit faceți aseară a fost instaurați dictatura, poliția politică, absolut toate motivele pentru care acum 30 de ani oamenii au ieșit în stradă crezând fac o Revoluție.

V-ați p…t pe toți acei eroi, ați flegmat pe părinții azi extrem de în vârstă ai acelor eroi, ați călcat Revoluția în picioare. Puteați opri ce s-a întâmplat ieri (16 iulie), nu sunați puneți presiune pe președintele Senatului.

Ieri ați făcut realmente fix ce făcea Ceaușescu, chiar mai soft, înainte de Revoluție. Ați aprobat, împins, legiferat, abuzul și călcarea drepturilor oamenilor în picioare în 2020.

De ieri, orice om obișnuit poate fi arestat într-un spital din România”, a spus Dana Budeanu în ultimul episod din „Verdict Politic”, potrivit stiripesurse.ro.