Ce record a stabilit Gabriel Jesus! Cifre incredibile ale brazilianului de la City

Sorin Dumitrescu   
în Fotbal international
30/10/2017, 09:25
Ce record a stabilit Gabriel Jesus! Cifre incredibile ale brazilianului de la City

Gabriel Jesus a fost un transfer neaşteptat, efectuat de antrenorul lui Manchester City în plin sezon anul trecut. Pep Guardiola a văzut în atacantul lui Palmeiras omul capabil să reusciteze o ofensivă surprinzător de anemica a cetăţenilor şi ochiul său a văzut bine. Astăzi brazilianul este deja un jucător important pe Ettihad şi marchează goluri importante, atât în Premier League cât şi în Liga Campionilor.

Gabriel Jesus i-a luat faţa principalului om de atac al lui City, argentinianul Sergio Aguero, încât acesta a luat serios în calcul ideea de a se despărţi de echipa lui Pep Guardiola vara viitoare. Şi brazilianul a început să aibă cifre de fenomen, care îl impun cu autoritate printre cei mai buni jucători de atac din lume la această oră, deşi are numai 20 de ani!Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Gabriel Jesus, mai tare ca Messi şi Ronaldo!

Gabriel Jesus nu a mai cunoscut înfrângerea într-un meci oficial de exact un an. Mai precis de la eşecul lui Palmeiras la Santos pe 29 octombrie 2016. Desigur, trebuie luat în considerare că brazilianul a lipsit trei luni de pe gazon, după ce a suferit o accidentare serioasă la puţin timp de la debutul la City. Dar sunt 35 de meciuri, cu Manchester City şi cu naţionala Braziliei în care Gabriel Jesus nu a pierdut. A existat totuşi un eşec, însă într-un meci amical al Braziliei, în faţa Argentinei.

Totodată, Gabriel Jesus s-a dovedit mult mai prolific decât primii doi jucători ai lumii, Leo Messi şi Cristiano Ronaldo, reuşind în Liga Campionilor golul cu numărul 50 al carierei sale, 28 cu Palmeiras, 7 cu Brazilia şi 15 cu Manchester City la această vârstă, faţă de Messi cu şase goluri mai puţin şi Ronaldo la 12 lungimi în spatele său.

Închide ×