Fotbal international

Gabriel Jesus face scandal la adresa lui Guardiola: “M-am săturat să mi se spună să am răbdare ca să joc. Gata, ajunge!”

27.09.2019 | 14:40
Gabriel Jesus face scandal la adresa lui Guardiola Mam saturat sa mi se spuna sa am rabdare ca sa joc Gata ajunge

Gabriel Jesus s-a săturat să fie rezervă la Manchester City! Atacantul, cunoscut pentru reacţiile sale nervoase din ultima vreme, când a criticat dur sistemul VAR, spune că s-a săturat să fie rezerva argentinanului Sergio Aguero şi îi cere antrenorului Josep Guardiola să găsească repede o soluţie, pentru că nu mai e dispus să aştepte! 

“M-am săturat să mi se tot spună că trebuie să am răbdare. Gata, ajunge cu astea! E al patrulea sezon pentru mine aici şi e logic că trebuie să joc mai mult. Îmi dau seama că trebuie să concurez cu Aguero, care o cea mai mare legendă a clubului, şi se spune că asta e bine pentru club. El joacă bine când e pe teren, şi eu la fel. Aşa că înţelegeţi problema mea? Oamenii spun despre mine că sunt o rezervă şi asta într-un mod negativ. Mă afectează! Trebuie găsită o soluţie”, a spus Jesus într-un interviu acordat unei televiziuni din Brazilia.

Atacantul de 22 de ani este câştigător al Copei America cu Brazilia în această vară, iar presa din Anglia a scris imediat despre nemulţumirea mai multor jucători din lotul lui Guardiola, printre care şi Gabriel Jesus, aceştia dorindu-şi să plece de la Manchester City! Jesus a fost convins să rămână după ce i s-a garantat că va juca mai mult, însă promisiunea nu a fost respectată până acum, tot Aguero fiind titularul postului de vârf la City.

Jesus nu e la prima ieşire din ultima perioadă, dar e prima dată când vorbeşte deschis despre nemulţumirile lui la Manchester City. Brazilianul a uimit în vară, la Copa America, în finală, atunci când a fost eliminat şi a luat la pumni şi picioare ecranul VAR, după ce sistemul îi adusese cartonaşul roşu.

  • 70 de milioane de euro este valoarea lui Gabriel Jesus conform transfermarkt.de
  • 5 puncte e diferenţa între Manchester City şi primul loc în Premier League, ocupat de Liverpool, după şase etape