Fotbal intern

Gabriel Moura a acceptat transferul la Mediaș abia după ce Dinamo i-a dat hârtie că-și va lua restanțele de 18.000 de euro. EXCLUSIV

05.02.2020 | 15:55
Gabriel Moura a acceptat transferul la Medias abia dupa ce Dinamo ia dat hartie casi va lua restantele de 18000 de euro EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Fundașul brazilian Gabriel Moura a fost transferat în această vară de Gaz Metan Mediaș de la Dinamo București, dar FANATIK a aflat că jucătorul a acceptat varianta abia după ce a primit hârtie de la oficialii ”câinilor” că-și va primi restanțele financiare în valoare de 18.000 de euro.

Gabriel Moura a acceptat transferul la Mediaș abia după ce Dinamo i-a dat hârtie că-și va lua restanțele de 18.000 de euro

Fundașul dreapta brazilian, care a evoluat la Dinamo în startul sezonului 2019-2020 din Casa Pariurilor Liga 1, a semnat cu Gaz Metan Mediaș la finalul lunii ianuarie, una dintre echipele cu care ”câinii” se luptă pentru pozițiile de play-off.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Gabriel Moura a acceptat transferul la Gaz Metan Mediaș abia după ce oficialii clubului Dinamo București i-au dat o hârtie prin care își iau angajamentul că îi vor plăti restanțele financiare care se ridică la 18.000 de euro.

Moura își va lua banii în martie

Jucătorul brazilian în vârstă de 31 de ani mai are de luat de la Dinamo trei salarii, câte 6.000 de euro pe lună, iar conducătorii ”cîinilor” i-au promis că îi vor vira banii atunci când vor primi cota parte din drepturile TV.

ADVERTISEMENT

Conform contractelor semnate, Liga Profesionistă de Fotbal va vira cluburilor banii din drepturile TV în luna martie, astfel că Gabriel Moura mai are de așteptat până își va încasa restanțele din perioada când a evoluat la Dinamo.

Brazilianul, salariu de 5.000 de euro lunar la Mediaș

În actualul sezon din Casa Pariurilor Liga 1, Gabriel Moura a evoluat în 12 meciuri pentru Dinamo. Brazilianul a contribuit cu o pasă de gol în victoria elevilor lui Uhrin cu Chindia Târgovişte, scor 4-1, şi ar putea să fie adversarul foştilor lui colegi în ultima etapă din sezonul regulat, când Gaz Metan Mediaş va primi vizita lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Din informațiile obținute în exclusivitate de FANATIK, contractul apărătorului dreapta brazilian cu echipa din Mediaș va avea o durată de un an și jumătate, iar salariul lunar este de 5.000 de euro.

Neagoe l-a adus pe Moura la Dinamo

Gabriel Moura a debutat la Gaz Metan Mediaș în prima etapă din 2020, în care ardelenii au fost învinși în deplasare de Universitatea Craiova, scor 1-3. Brazilianul a fost titular pe postul de fundaș dreapta, dar antrenorul Edi Iordănescu l-a schimbat la pauză cu Roberto Romeo.

ADVERTISEMENT

Fundașul brazilian a ajuns la Dinamo în vara anului 2019 la cererea tehnicianului Eugen Neagoe, alături de care lucrase în sezonul precedent la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Înainte de a veni în România, Moura a mai jucat pentru Guarany, Mirandela, Penafiel, Gil Vicente și Anorthosis Famagusta.

ADVERTISEMENT