Sport

Încă o dramă la Dinamo! Gabriel Moura ar putea pleca în Brazilia înainte de meciul cu CFR Cluj. Momente grele pentru fundașul dreapta. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că fundașul dreapta al lui Dinamo, ar putea pleca în Brazilia înainte de meciul cu CFR Cluj, după ce tatăl său a suferit un infarct.
04.03.2022 | 18:11
Inca o drama la Dinamo Gabriel Moura ar putea pleca in Brazilia inainte de meciul cu CFR Cluj Momente grele pentru fundasul dreapta Exclusiv
Gabriel Moura (33 de ani) a jucat două meciuri la Dinamo și mai are contract până în vară, fiind evaluat conform Transfermarkt la 300.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT
04-03-2022
16:09

Răuță, Torje și Bani, out și ei pentru meciul cu CFR Cluj!

Din informațiile FANATIK, Alexandru Răuță a încercat să intre la antrenamentul de astăzi însă căpitanul „câinilor” a ieșit de pe teren și nu va putea juca împotriva lui CFR Cluj.

Scoși din calcul pentru meciul cu CFR Cluj sunt și Gabriel Torje și Ahmed Bani, care acuză probleme la inghinali. Astfel, Dinamo are nu mai puțin de 11 jucători accidentați! Flavius Stoican nu vrea să riște nimic și cel mai probabil va menaja cu CFR Cluj toți jucătorii cu probleme medicale în perspectiva meciurilor din playout.

Echipa accidentaților: Cristiano Figueiredo – Ricardo Grigore, Igor Jovanovic, Răzvan Patriche, Marius Tomozei, Antoni Ivanov, Andreas Mihaiu, Cosmin Matei, Alexandru Răuță, Gabi Torje, Mirko Ivanvanoski. Rezerve: Ahmed Bani, Desire Azankpo.

Lor li se adaugă și Jonathan Rodriguez (clauză în jocurile cu CFR) și Gabriel Moura, care ar putea pleca în Brazilia.

Dinamo are o întreagă echipă indisponibilă înainte de ultimul meci din sezonul regular din Casa Pariurilor Liga 1, în deplasare cu CFR Cluj.

Dramă pentru Gabriel Moura! Jucătorul se gândește să plece în Brazilia după ce tatăl său a suferit un infarct

FANATIK a aflat în exclusivitate că Gabriel Moura trece prin clipe extrem de dificile și ar putea să nu fie în lot pentru meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Originar din Minas Geiras, fundașul dreapta venit de la Gaz Metan Mediaș tocmai a aflat că tatăl său a suferit un infarct.

Starea lui Moura Senior este una stabilă, iar jucătorul a reușit să vorbească la telefon cu tatăl său. Cu toate acestea, în cazul în care starea sa se va înrăutăți, Gabriel ar putea lua decizia să ceară învoire de la clubul Dinamo și să zboare de urgență în Brazilia.

ADVERTISEMENT

Gabriel Torje tocmai și-a pierdut tatăl

Gabriel Torje tocmai și-a pierdut tatăl și a fost extrem de afectat, ratând trei dintre meciurile lui Dinamo: cu FC Botoșani, Universitatea Craiova și UTA.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Andrei Gabriel Torje (@torje_gabriel)

Torje a revenit pe gazon în repriza a doua a meciului cu Gaz Metan Mediaș când a reușit o dublă și i-a dedicat golurile tatălui său: „Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară care m-ai învățat sa alerg pe un teren de fotbal,care m-ai certat atunci cand a trebuit,care m-ai felicitat atunci când am meritat ai fost și vei rămâne veșnic in inima mea ! DRUM LIN TATA🖤🖤🙏🏻🙏🏻🙏🏻”.

ADVERTISEMENT

Flavius Stoican a vorbit despre momentele grele prin care a trecut unul dintre căpitanii lui Dinamo: „Aveam de gând să facă parte din lotul nostru la meciul cu UTA Arad, doar că aseară, în discuția cu el, mi-a spus că nu doarme de trei nopți, iar din punct de vedere fizic nu este la capacitate maximă”, a declarat Flavius Stoican.

Flavius Stoican are probleme mari înainte de meciul cu CFR Cluj

Dinamo a reușit să recupereze doar doi jucători pentru partida din Gruia cu CFR Cluj. FANATIK a aflat că staff-ul medical al „câinilor” l-a pus pe picioare pe căpitanul Alexandru Răuță, dar și pe portarul Cristiano Figureido, care însă nu e recuperat 100%. Astfe, Flavius Stoican ar putea decide titularizarea lui Mihai Eșanu împotriva CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, Mirko Ivanoski, Cosmin Matei, Antoni Ivanov și Răzvan Patriche nu vor fi în lot pentru această partidă. Pe lista accidentărilor se mai află Marius Tomozei, Ricardo Grigore, Igor Jovanovic, Desire Azankpo și Andreas Mihaiu.

FANATIK a aflat că Mirko Ivanovski are în continuare dureri și mai are nevoie de 3-5 zile repaus. Nu va juca cu CFR Cluj pentru a nu risca o ruptură, în timp ce Cosmin Matei nu este încă refăcut și Stoican nu se va putea baza pe el.

Care e situația jucătorilor accidentați și de ce nu poate juca Jonathan Rodriguez

Colac peste pupăză, FANATIK a aflat în exclusivitate că Jonathan Rodriguez nu poate fi folosit de Flavius Stoican împotriva lui CFR Cluj, conform clauzei dintre cele două cluburi. Mijlocașul e împrumtat de ardeleni în „Groapă” până în vară.

Antoni Ivanov are probleme la ligamentele genunchiului și nu are șanse să fie pe teren cu CFR Cluj, în timp ce Răzvan Patriche a efectuat un RMN și are șanse extrem de mici să fie în lot cu CFR Cluj, așa cum FANATIK a aflat în exclusivitate.

Accidentarea nu este una gravă, dar stoperul are o leziune la picior și niște lichid, iar doctorul Constantin Tiberiu Horcea va da verdictul final după ce va interpreta filmul de la RMN. Igor Jovanovic a suferit o ruptură și mai are și el nevoie de două-trei săptămâni pentru a reveni pe teren.

  • 10 jucători indisponibili are Flavius Stoican pentru meciul cu CFR Cluj
ADVERTISEMENT