ADVERTISEMENT
News

Gabriel Mutu, asaltul final pentru Primăria Sector 6: „Oamenii vor proiecte concrete, nu politică!” Cum răspunde acuzaţiilor contracandidatului Ciprian Ciucu

Autor: Bogdan Solomon | 25.09.2020 | 10:47
Gabriel Mutu, asaltul final pentru Primăria Sector 6: „Oamenii vor proiecte concrete, nu politică!” Cum răspunde acuzaţiilor contracandidatului Ciprian Ciucu
Gabriel Mutu luptă pentru un nou mandat de primar al Sectorului 6. Sursa foto: hepta.ro

Oamenii vor să vadă proiecte concrete, nu atacuri murdare și intoxicări”. Acesta este mesajul prin care Gabriel Mutu speră să-i convingă pe locuitorii Sectorului 6 să-i acorde încredere pentru un nou mandat.

ADVERTISEMENT

În ultimul mesaj electoral postat pe rețelele de socializare, edilul răspunde acuzațiilor lansate de principalul său contracandidat în campania electorală și îl sfătuiește, totodată să renunțe la astfel de strategii.

Eu am prezentat doar ce am făcut în acești 4 ani și nu v-am atacat niciodată”, îi transmite social-democratul liberalului Ciprian Ciucu.

ADVERTISEMENT

Gabriel Mutu, mesaj pentru locuitorii Sectorului 6: „Întotdeauna m-am ghidat în viață după principii care au la bază fairplay-ul”

Campania electorală se apropie de final. Din păcate, au început atacurile murdare, minciunile și intoxicările.

Eu îmi văd de lucrările din sector, de reabilitarea blocurilor, de amenajarea spațiilor verzi, de pregătirea școlilor si a secțiilor de votare, astfel încât dumneavoastră, cetățenii sectorului nostru, să fiți mulțumiți.

ADVERTISEMENT

Întotdeauna m-am ghidat în viață după principii care au la bază fairplay-ul!O zi frumoasă tuturor! 🙏#GabrielMutu #Sectorul6 #Primar #Bucuresti

Geplaatst door Gabriel Mutu op Donderdag 24 september 2020

Văd că un candidat mă acuză de apariția unor materiale negative. Domnule candidat, căutați în rândul partidelor de dreapta, pentru că acolo veți găsi vinovații.

Aveți toate pârghiile necesare, faceți-o. Nu aruncați minciuni la adresa mea, pentru că nu este fair play.

ADVERTISEMENT

Eu am prezentat doar ce am făcut în acești 4 ani și nu v-am atacat niciodată. Eu știu că oamenii vor să vadă proiecte concrete, vor să vadă o bună administrație, și nu politică.

Întotdeauna m-am ghidat în viață după principii care au la bază fairplay-ul!”, transmite Gabriel Mutu în videoclipul postat pe contul personal de Facebook.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!