Sport

Gabriel Tamaș s-a despărțit de FC Voluntari. Oferte importante de la echipe de tradiție din Liga 1. Update exclusiv

Clubul FC Voluntari a confirmat despărțirea de fundașul Gabriel Tamaș, după ce FANATIK anunțase în exclusivitate că jucătorul a refuzat să-și prelungească înțelegerea.
15.06.2022 | 17:56
Gabriel Tamas sa despartit de FC Voluntari Oferte importante de la echipe de traditie din Liga 1 Update exclusiv
FC Voluntari a fost marea surpriză a sezonului precedent din Casa Pariurilor Liga 1, însă pauza competițională vine cu o veste proastă. FANATIK a aflat că Gabriel Tamaș a refuzat prelungirea contractului. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
15-06-2022
20:36

FC Voluntari, anunță oficial plecarea lui Tamaș

FC Voluntari confirmă informația oferită în exclusivitate de FANATIK și anunță despărțirea de fundașul Gabriel Tamaș.

”FC Voluntari anunță încetarea raporturilor contractuale cu jucătorul Gabriel Tamaș. Sosit în februarie 2021 la echipa noastră, Gabi și-a adus aportul din plin la salvarea echipei în stagiunea 2020/2021 și la performanța istorică din sezonul recent încheiat-locul 4 în Liga 1.

Lider incontestabil în teren și vestiar, fundașul în vârstă de 38 de ani a jucat în 53 de partide în Liga 1 pentru echipa noastră în care a reușit 1 gol și a oferit 2 pase decisive. Clubul nostru îi mulțumește pentru efortul, sacrificiile și dăruirea în tricoul FC Voluntari și îi dorește multe alte împliniri în carieră”, este comunicatul postat de ilfoveni pe pagina de Facebook.

Gabriel Tamaș FC Voluntari

Deși a ajuns la 38 de ani, fostul internațional a făcut un sezon foarte bun la echipa ilfoveană și nu duce lipsă de oferte de la echipe extrem de interesante din campionatul intern.

FC Voluntari îl pierde pe Gabriel Tamaș

Gabriel Tamaș nu a ascuns niciodată că este nemulțumit de problemele de la FC Voluntari și de întârzierile salariale, iar FANATIK a aflat că fundașul central a refuzat prelungirea contractului.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Tamaș de a părăsi formația pregătită de Liviu Ciobotariu vine și ca urmare a faptului că are pe masă două oferte extrem de interesante de la două cluburi de tradiție din fotbalul românesc.

FANATIK a aflat că echipele interesate de transferul fostului internațional sunt Rapid București, acolo unde este dorit de prietenul său Adrian Mutu, și FC U Craiova, ambele având ca obiectiv pentru stagiunea următoare calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT

Patronul celor de la FC U, Adrian Mititelu jr., nu este la prima încercare de a-l aduce pe veteranul apărător la Craiova. FANATIK a scris în exclusivitate că cei doi s-au întâlnit în iarnă și au discutat pe această temă, dar atunci mutarea nu s-a realizat.

Pe lângă Rapid și FC U Craiova, în discuție a mai apărut și Petrolul Ploiești, nou-promovata care are planuri mari pentru sezonul viitor. „Lupii galbeni” se gândesc la play-off, l-au transferat deja pe Gicu Grozav și speră să-i convingă pe Gabi Tamaș și Constantin Budescu, jucători aflați la final de contract cu FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Tamaș, dorit înapoi în Israel

În urmă cu o lună apăruse și varianta ca Gabriel Tamaș să se întoarcă în Israel. Yoav Katz, patronul formației Hapoel Haifa, nu a negat că și-a dori ca fundașul român să revină la echipa sa, fiind mulțumit de prestațiile acestuia în perioada 2017-2019.

Mai mult, omul de afaceri israelian a ținut la acel moment să precizeze că dacă jucătorul decide să se retragă din activitate în această vară este dispus să-i ofere un post de conducere la club.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari a terminat sezonul trecut pe locul 4 și a jucat finala Cupei României, pierdută în fața celor de la Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Însă, ilfovenii vor rămâne în amintirea tuturor pentru egalul cu FCSB din penultima etapă a play-off-ului, care, practic, a trimis titlul către CFR Cluj.

După încheierea stagiunii, Gabriel Tamaș a avut o ieșire nervoasă la adresa celor care i-au acuzat pe ilfoveni că au făcut jocurile celor din Gruia. Fundașul a negat orice fel de premiere venită de la Cluj și a amintit de faptul că jucătorii FCSB-ului râdeau de ei după o victorie cu 4-0.

ADVERTISEMENT