Fotbal intern

Gabriel Tamaș, Meme Stoica și Mihai Pintilii s-au amuzat înainte de Astra – FCSB. Foto și Video Exclusiv

05.08.2019 | 21:04
Gabriel Tamas Meme Stoica si Mihai Pintilii sau amuzat inainte de Astra  FCSB Foto si Video Exclusiv

Astra Giurgiu întâlnește FCSB în ultimul meci al etapei a patra din Casa Pariurilor Liga 1. Înainte de startul meciului, Mihai Stoica, Mihai Pintilii și Gabriel Tamaș au fost surpriși de FANATIK în parcarea stadionului “Marin Anastasovici”. Cei trei au lucrat împreună la FCSB.

Gabi Tamaș, Meme Stoica și Mihai Pintilii, relaxați înainte de Astra – FCSB

Gabriel Tamaș a revenit în România, unde a semnat cu Astra Giurgiu. Fundașul nu poate evolua în partida cu FCSB, din etapa a patra a Casa Pariurilor Liga 1, dar se află la stadionul din Giurgiu. Înainte de startul partidei, Tamaș, cel care a evoluat în două rânduri la FCSB, a stat în parcarea arenei împreună cu doi dintre oamenii cu care a lucrat la “roș-albaștri”, Meme Stoica și Mihai Pintilii.

La reîntâlnirea celor trei atmosfera a fost jovială. FANATIK i-a surprins amuzându-se înainte de startul meciului pe care FCSB îl joacă cu 4 debutanți, dat fiind numărul mare de jucători accidentați și programul încărcat din perioada următoare, când vicecampioana încearcă accederea în grupele Europa League.

După meciul de la Giurgiu, FCSB joacă tot pe stadionul Astrei, dar de data aceasta din postura de gazdă. Vicecampioana întâlnește Mlada Boleslav în turul trei preliminar al Ligii Europa, iar dacă trece de reprezentanta cehiei, va întâlni formația portugheză Vitoria Guimaraes.

Gabi Tamaș nu este pe foaia de joc de la Astra - FCSB
Gabi Tamaș nu este pe foaia de joc de la Astra – FCSB

Gabi Tamaș va sta în tribune la Astra – FCSB, din cauza unor probleme cu cartea verde a fotbalistului. Cel mai probabil, fundașul va debuta la noua sa echipă etapa viitoare, când giurgiuvenii merg la Botoșani pentru meciul din etapa a cincea din Casa Pariurilor Liga 1.