Gabriel Tamaș, sfaturi pentru Mirel Rădoi: ”Dacă ai un Bentley sau o Dacie tot acolo te duce”

Traian Terzian   
în Echipa nationala
29/11/2019, 17:48
Gabriel Tamaș, sfaturi pentru Mirel Rădoi: ”Dacă ai un Bentley sau o Dacie tot acolo te duce”
Gabriel Tamaș i-a dat câteva sfaturi noului selecționer al echipei naționale a României, Mirel Rădoi

Fundașul formației Astra Giurgiu, Gabriel Tamaș, i-a dat câteva sfaturi noului selecționer al echipei naționale a României, Mirel Rădoi. Fostul internațional a vorbit despre scandalul generațiilor de la prima reprezentativă și l-a criticat pe portarul Ionuț Radu pentru că a încins atmosfera la lot.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,83 este cota pentru ”1 la pauză sau la final” în meciul de baraj Islanda – România. Vezi aici toate cotele!

Gabriel Tamaș, sfaturi pentru Mirel Rădoi: ”Să pună biciul pe ei dacă nu salută”

”Atitudinea trebuie schimbată, dacă ai un Bentley sau o Dacie tot acolo te duce. Astea sunt niște copilărisme, că nu joc, că joc. Să pună Mirel biciul pe ei dacă nu salută. Să dea militaria jos din pod”, au fost sfaturile pe care Gabriel Tamaș i le-a dat lui Mirel Rădoi.

”Să îi învețe pe ăștia cum era pe vremuri, când ne tremura glasul de ziceam ‘Săru’ mâna nea Piți’. O să fie un meci dificil cu Islanda, sunt ca suedezii, se bat pentru orice minge. Sunt dezamăgit, am fost și la meciul cu Suedia și am vazut. Păcat, se putea face mai mult”, a mai spus Tamaș pentru sport.ro.

Rădoi știe cum să rezolve conflictul generațiilor de la națională

Duelul dintre generații a apărut după ratarea calificării la Euro 2020, iar primul care a răbufnit a fost Nicolae Stanciu. FANATIK a aflat în exclusivitate despre cine vorbea mijlocașul Slaviei Praga. În primul rând, Ionuț Radu, jucătorul lui Genoa, a fost ținta directă a lui Stanciu.

Imediat după ce a fost numit selecționer, Mirel Rădoi a fost întrebat de FANATIK cum va gestiona acest conflict de generații. Tehnicianul a afirmat că totul se va rezolva prin prisma respectului.

Închide ×