Fotbal international

Gabriel Tamaș, vizitat de soție în arest: ”A fost greu să îl văd aşa”

29.03.2019 | 12:13
Gabriel Tamas vizitat de sotie in arest A fost greu sa il vad asa

Fundașul Gabriel Tamaș a fost vizitat de soția sa Ioana în arest, după ce a fost reținut de poliția din Israel pentru că a condus cu viteză și în stare de ebrietate pe autostrada Tel Aviv – Haifa. Fotbalist în vârstă de 35 de ani al echipei Hapoel Haifa și-a petrecut a petrecut o nouă noapte în arest, după ce cererea sa de eliberare poe cauțiune a fost respinsă, la fel ca și arestgul la domiciliu.

Gabriel Tamaș, vizitat de soție în arest: ”Ochii îi erau pierduţi”

Soția lui Gabriel Tamaș a fost timpul alături de fotbalist pe perioada arestului, iar ea a vorbit pentru presa israeliană despre situația acestuia. ”A fost greu să îl văd aşa, în aceste condiţii. Ochii îi erau pierduţi, corpul aplecat şi nu a zâmbit”, a declarat Ioana Tamaș, pentru site-ul one.co.il. Fotbalistul român va sta în arest cel puțin până duminică la prânz.

Un cunoscut jurnalist din Israel, Ori Cooper, a dezvăluit faptul că cel mai probabil Gabriel Tamaș nu va mai juca în acest sezon: “E în arest acum. Judecătorii au decis să rămână în închisoare până duminică. Duminică va fi o nouă înfățișare. Da, va ratat următorul meci. Părerea mea este că nu va juca restul sezonului. A plecat beat de la petrecere, și normal ca cei de la club sunt foarte supărați pe el”.

Gabriel Tamaș în momentul în care a fost dus în arestul poliției
Gabriel Tamaș în momentul în care a fost dus în arestul poliției

Gabriel Tamaș, susținut de Hapoel Haifa

Conform informațiilor din Israel, patronul clubului Hapoel Haifa, Yoav Katz, a decis ca Gabriel Tamaș să nu fie dat afară din lot după această escapadă și l-a dat afară pe avocatul care l-a apărat pe fotbalist în primă fază în acest caz, deoarece nu a reușit să obșțină eliberarea. Mai mult, omul cu banii la Hapoel Haifa îi arată cu degetul și pe ce3i care au fost alături de fotbalistul român la petrecerea de dinaintea arestării.

Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a vorbit și el despre incidentul în care a fost implicat Gabriel Tamaș în Israel: „Acolo știi ce face? Ce ai făcut mă, ai băut? Da! Amendă, confiscată mașina! Cu ce-ai făcut, cu mașina asta? Da! Ți-o confiscăm, îi dă și o amendă de 100 – 200.000 de euro și cu asta basta, îi dă drumul. Când a fost cu mine atunci la biserică, a stat liniștit o perioadă. Cum nu s-a mai dus la biserică, iar a luat-o cu băutura”.