Mesajul anti-Steaua al lui Torje. De ce aşteaptă derby-ul

Gabriel Torje, Dinamo, FCSB, Liga 1 Betano

Dinamo - FCSB e meciul în care Gabriel Torje va reveni în tricoul lui Dinamo în Liga 1 Betano. Ce spune despre fanii celor două echipe

Gabriel Torje a semnat cu Dinamo până în vara acestui an după despărţirea de turcii de la Karabukspor. Mijlocaşul nu a ratat ocazia să vorbească despre derby-ul cu FCSB, care va fi, probabil, primul său meci de la revenire. 

"Mi-a fost dor de casă. Am semnat oficial şi m-am întors acasă. Ştiam că o voi face cândva. S-au vorbit multe, dar am preferat să stau deoparte şi să aştept să se clarifice toate lucrurile. Vă spun doar că am venit cu inima deschisă la Dinamo şi mi-am dorit să pot juca din nou în roşu-alb. Abia aştept derby-ul, să cânt alături de voi după meciuri şi să simt atmosfera pe care doar galeria lui Dinamo ştie să o facă. Mi-aţi lipsit! Ne vedem pe stadion! Hai, Dinamo! Al vostru câine roşu, Gabi Torje", a scris Torje pe pagina sa de facebook. 

Gabriel Torje a jucat la zece echipe

În vârstă de 28 de ani, Gabriel Torje a fost împrumutat de la Akhmat Groznîi până la finalul acestui sezon. El a mai evoluat pentru Dinamo între 2008 şi 2011, iar de-a lungul carierei a mai jucat pentru alte nouă echipe: CFR Timişoara, Poli Timişoara, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Groznîi şi Karabukspor.

Derby-ul Dinamo - FCSB se va disputa duminică, 18 februarie, de la 20:45, pe Arena Naţională, în etapa a 25-a din Liga 1.