Cele mai citite

Torje vrea Olanda în grupa pentru Euro 2020: “Îi batem tur-retur!”

Suntem optimişti că echipa naţională se va califica la Euro 2020, dar ce a spus Gabriel Torje sună a film SF!
Autori: Alex Bradescu, Ionut Neamţu | 15.11.2017 | 08:09
Torje vrea Olanda în grupa pentru Euro 2020:

Gabriel Torje a revenit la echipa naţională după ce fusese ignorat în mandatul lui Christoph Daum, dar şi în primele două partide din “era Cosmin Contra”. Mijlocaşul turcilor de la Karabukspor a intrat în repriza secundă a partidei România – Olanda 0-3 şi spune că nu a fost impresionat de felul în care au jucat olandezii 

”Nu cred că s-a văzut o aşa mare diferenţă între jocul practicat de noi şi cel practicat de olandezi. Cred că pragmatismul a făcut diferenţa. Trebuie să gândim pozitiv, este un nou început de când a venit mister Contra la echipă. Cred că s-a văzut în atitudinea jucătorilor”, a spus Gabriel Torje. 

Tricolorii, încântaţi de atmosferă! 

Torje a surprins atunci când a vorbit despre valoarea olandezilor, afirmând că şi-ar dori să-i avem ca adversari pe cei care ne-au învins categoric marţi seară în preliminariile Euro 2020, pentru că, după spusele lui, putem chiar să învingem de două ori formaţia lui Babel şi Dephay! 

 Sperăm să fie mereu aşa în jurul echipei naţionale, un ambient plăcut, lumea să ne susţină. Ne dorim foarte mult să ajunge la Euro 2020. Este dureros, dar trebuie să trecem peste. Cu aceste amicale să pregătim campania care urmează pentru Euro 2020. Poate vom pica cu ei într-o grupă de calificare la CE şi vom avea atunci două victorii”, a fost declaraţia lui Gabriel Torje. 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!