Timişoara plânge după Torje! "Deja ne făceam planurile cu el!"

Gabriel Torje, ACS Poli Timisoara, Dinamo, Ionut Popa

Declaraţia surprinzătoare a lui Ionuţ Popa despre venirea lui Gabriel Torje. A ales Dinamo deşi era aşteptat la Timişoara!

Cei de la ACS Poli Timişoara chiar îşi făceau planuri cu Gabriel Torje! Cristea Opria, impresarul acestuia, afirmase că fotbalistul va ajunge probabil chiar la formaţia de pe Bega, dernajat fiind de câteva declaraţii ale lui Vasile Miriuţă. Ionuţ Popa, antrenorul bănăţenilor, spune că totul era pregătit pentru venirea lui Torje. 

"Noi deja ne făceam planuri cu Gabi. Unde îl integrăm, cum facem. Şi chiar credeam că o să vină şi pentru că, am vorbit cu impresarul său, Cristea era deranjat de ce spusese domnul de la Dinamo. Acum eu nu contest că Miriuţă spunea ce ştia, că a lucrat o lună cu anumiţi jucători", a spus Ionuţ Popa la o televiziune de sport. 

"Gabriel Torje ar fi adus spectatorii la stadion!"

Popa explică ce ar fi însemnat pentru formaţia sa venirea lui Torje. Tehnicianul crede că ar fi jucat cu tribunele pline şi că atmosfera în sânul lotului ar fi fost dinamizată de sosirea unui jucător cu nume atât de "greu". 

"Ar fi însemnat foarte mult pentru Timişoara fotbalistică. El ar fi adus plusul de spectatori, plusul de atmosferă în echipă şi în afara ei. Ar fi fost, clar, un reviriment pentru Timişoara", a fost declaraţia lui Popa.