Torje încearcă să aducă suporterii la stadion. Ce va face mijlocaşul

Gabriel Torje, Dinamo, Dinamo - Craiova

Mijlocaşul lui Dinamo, Gabriel Torje, e prezent în încercarea de a aduce fanii la arenă la Dinamo - Craiova

Nici n-a venit bine şi deja a fost pus la treaba de conducerea din Ştefan cel Mare! Gabriel Torje este prezent sâmbătă, de la ora 11.30, la casele de bilete ale stadionului Dinamo, unde va vinde bilete pentru meciul cu Craiova. 

Foarte probabil Torje nu va reveni în tricoul "câinilor" la partida cu oltenii, deşi actele de transfer s-au rezolvat şi totul este în regulă. Torje nu este încă pregătit fizic, aşa că este foarte posibil ca revenirea lui să se producă la partida cu FCSB. 

Gabriel Torje, lăudat de Dănciulescu

Micuţul mijocaş a fost lăudat de fostul său coechipier şi actual director sportiv la Dinamo, Ionel Dănciulescu. "Gabi e cel mai important transfer al Ligii 1 din iarnă! Suntem fericiţi că a făcut sacrificii să vină la Dinamo. Va fi un lider al vestiarului. Avem nevoie de el şi-n teren, şi-n afara lui", a fost declaraţia oficialului dinamovist la conferinţa de prezentare a lui Torje. 

Torje a semnat cu Dinamo până în vară, el fiind împrumutat de la formaţia rusă Akhmat Groznîi. Fotbalistul a renunţat la o sumă importantă de bani, peste 300.000 de euro, pentru a ajunge la Dinamo.