Torje nu se poate antrena cu Dinamo! “A depus memoriu la FIFA!”

Silviu Ghering    Alex Bradescu   
în Stiri sportive
01/02/2018, 09:30
Torje nu se poate antrena cu Dinamo! “A depus memoriu la FIFA!”

Situaţia lui Gabriel Torje pare departe de a fi rezolvată. Iţele venirii în Liga 1 Betano par foarte încurcate, mai ales că litigiul între el şi turcii de la Karabukspor pare să se prelungească, din moment ce jucătorul a depus şi un memoriu la FIFA pentru a recupera suma. Acesta este una impresionantă (TOATE DETALIILE AICI). 

“Am vorbit cu Gabi, este un litigiu între el şi Karabuk, memoriul l-a depus pe la FIFA, deci e un pic mai complicat. Sunt sceptici în a elibera acea hârtie de care avem nevoie. El a renunţat la o parte din bani, avea de luat o sumă importantă. Aşteptăm să vedem joi dacă primim această hârtie. Sper să se regleze această situaţie, până la urmă”, a spus Ionel Dănciulescu la o televiziune de sport.

Gabriel Torje încă nu se antrenează cu Dinamo

Torje oricum nu urma să fie folosit în primul meci al stagiunii de primăvară, contra celor de la CSU Craiova din acest week-end, însă acum stă sun semnul întrebării şi folosirea lui contra FCSB dacă mutarea se va concretiza până la urmă. 

“Nu se antrenează cu Dinamo, în primul rând ar trebui să avem acordul. După alte runde de discuţii între agenţii lui şi cei de la Karabuk să se rezolve un pic situaţia, pentru că e deja târziu şi avem nevoie de el”, a spus Dănciulescu. 

Închide ×