Foto. Torje, prezentat la Dinamo! “Voi fi un exemplu!”

Alex Bradescu   
in Stiri sportive
02/02/2018, 15:31
Foto. Torje, prezentat la Dinamo! “Voi fi un exemplu!” GALERIE FOTO

Gabriel Torje a fost prezentat într-o conferinţă de presă în cantonamentul de la Săftica. Mijlocaşul va purta numărul 22 la Dinamo şi afirmă că nu s-a gândit nicio secundă la banii pe care îi avea de încasat de la Karabukspor, aproximativ 300.000 de euro. 

“Nu m-am gândit nicio secundă la bani, nu mă mai gândesc la suma asta. M-a ajutat Dumnezeu să câştig bani la care nici nu visam din fotbal, aşa că suma respectivă nu mă mai interesează. Câteodată trebuie să renunţi la ceva ca să creşti în ochii celorlalţi, eu aşa gândesc”, a spus Gabriel Torje.  

Gabriel Torje dezvăluie ce a vorbit cu Miriuţă

Iniţial, Vasile Miriuţă afirmase că venirea lui Torje la Dinamo nu-l încântă extrem de mult, pentru că titular al postului de mijlocaş dreapta este Sergiu Hanca. 

“Mi-a zis că trebuie să fiu un exemplu de urmat pentru cei din echipă. Nu m-au deranjat declaraţiile lui Miriuţă, e normal ca el să spună că jucătorii pe care îi are în echipă sunt cei mai buni. Am vorbit cu dânsul şi sunt de acord, nimeni nu s-a născut titular. Dacă e nevoie, voi sta şi pe bancă”, a fost declaraţia lui Torje.   

“M-am antrenat singur!”

Torje a dezvăluit că a primit multe mesaje de la fani care îi cereau să se întoarcă în Ştefan cel Mare, iar acest lucru a contat enorm pentru el. 

“Miercuri seară eram convins 99% că va pica transferul. Îmi părea rau, imi doream să ajung acasă. Am trăit cu o deziluzie, dar am ajuns la un numitor comun cu cei din Turcia. Nu a fost greu, renunţam, stăteam până în vară. Voiam doar la Dinamo, de aici am plecat în străinătate, aici am fost apreciat, am primit sute de mesaje de la fani, îmi doream să se facă transferul. Nu au contat banii. Mă voi pune la dispoziţia staffului, antrenorului şi sper să ajut echipa”, a fost declaraţia lui Torje. 

“Mă bucur că m-am întors. A fost o săptămână cu multe bătăi de cap, dar telenovela s-a încheiat. Mă bucur că am semnat, toată lumea e fericită. Sper că toată lumea e fericită. Ultimul meci l-am avut pe 18 decembrie. M-am antrenat singur, sunt doar două-trei săptămâni în care am stat. În doua săptămâni sper să fiu apt 100%”, a încheiat jucătorul. 

 

Ştirea MOMENTULUI

Dinamo – Voluntari 2-1. Video! Vezi rezumatul. “Câinii”, pe primul loc

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.