Sport

Gabriel Torje, revenire iminentă la Dinamo?! Fotografia care îl dă de gol pe fostul internațional. Foto

Gabriel Torje e liber de contract și ar putea semna în aceste zile cu Dinamo, club pentru care a mai evoluat între 2008 și 2011 și în 2018.  
25.05.2021 | 11:17
Gabriel Torje e liber de contract și ar putea semna în aceste zile cu Dinamo, club pentru care a mai evoluat între 2008 și 2011 și în 2018.  
ADVERTISEMENT

Fostul internațional a îmbrăcat din nou tricoul fostei sale echipe. Deocamdată la o miuță, alături de câțiva dintre actualii jucători ai ”câinilor”.

Așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate încă din 18 mai, Gabriel Torje este pe lista de achiziții a suporterilor-acționari ai lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Torje negociază cu DDB

Aflat în vacanță încă de la sfârșitul lunii trecute, de când și-a reziliat contractul cu gruparea Bandırmaspor, din liga a doua a Turciei, Torje nu pierde timpul și se ”antrenează”, deocamdată neoficial, cu dinamoviștii.

Constantin Nica, și el fotbalist liber de contract, a postat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de Torje, dar și de jucătorii echipei Dinamo Mihai Eșanu, Robert Moldoveanu și Ricardo Grigore.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că suporterii-acționari din DDB au creionat deja o listă cu posibilele achiziții din această vară, iar între aceștia se află și Gabi Torje.

Dacă vor ajunge la un acord, fostul internațional va semna un contract pe doi ani, până pe 30 iunie 2023, cu un salariu lunar de 7.000 de euro. La acești bani s-ar adăuga bonusuri ce urmează a fi negociate.

ADVERTISEMENT

Gabriel Torje a jucat în ultimii doi ani doar 24 de meciuri oficiale. În iulie 2019 semna cu Larissa, în Grecia, care i-a reziliat contractul în februarie 2020. În luna ianuarie a acestui an a semnat cu Bandırmaspor, unde a rezistat doar trei luni.

Și Constantin Nica este aproape de o revenire la Dinamo

Fotografia postată de Constantin Nica, în care apare și Gabriel Torje, denotă că și fostul fundaș al ”câinilor” este tot mai aproape de o revenire în Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

De altfel, Nica s-a pregătit în ultima perioadă sub comanda lui Dusan Uhrin. Fotbalistul de 28 de ani nu a mai jucat într-un meci oficial tocmai din 21 septembrie 2019, atunci fiind legitimat la FC Voluntari.

În această primăvară Nica a efectuat și vizita medicală, însă conducerea lui Dinamo nu i-a oferit un angajament în condițiile în care fotbalistul nu era pregătit din punct de vedere fizic.

Constantin Nica a mai jucat la Dinamo de unde, la finalul sezonului 2012-2013 era transferat în Serie A de Atalanta Bergamo pentru 1,6 milioane de euro. Nu s-a adaptat și a fost împrumutat la mai multe echipe din ligile inferioare ale Italiei.

A revenit la Dinamo în sezonul 2017-2018, însă a dezamăgit și a semnat cu Dunărea Călărași. Ajuns la 28 de ani, Constantin Nica speră să își relanseze cariera la clubul de la care a plecat în fotbalul mare.

ADVERTISEMENT