Sport

Care este situația lui Gabriel Torje pentru meciul UTA – Dinamo: „Nu doarme de trei nopți!”

Continuă problemele pentru Dinamo și înainte de meciul de la Arad, cu UTA. Flavius Stoican nu se va putea baza pe serviciile lui Gabriel Torje. „Piticul” e în continuare afectat de moartea tatălui său.
12.02.2022 | 13:15
Care este situatia lui Gabriel Torje pentru meciul UTA  Dinamo Nu doarme de trei nopti
Gabriel Andrei Torje in meciul de fotbal dintre Academica Clinceni si Dinamo Bucuresti, contand pentru Liga 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, vineri 3 decembrie 2021. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Dinamo se pregătește de un nou meci de foc în Casa Pariurilor Liga 1. Penultima clasată va juca în runda cu numărul 26 la Arad, cu UTA, echipă care a obținut patru puncte din confruntările cu CFR Cluj și Sepsi.

În schimb, „câini roșii” au pierdut fără drept de apel meciurile din 2022. Echipa lui Flavius Stoican a fost învinsă de FC Argeș (1-2), FCSB (0-3), FC Botoșani (0-4) și Universitatea Craiova (1-6).

ADVERTISEMENT

Gabriel Torje nu va juca în UTA Arad – Dinamo. Mijlocașul, afectat de dispariția tatălui său

Flavius Stoican și-ar fi dorit ca la meciul cu echipa lui Ionuț Badea să aibă parte de aportul lui Gabriel Torje, dar vetereanul „câinilor” deplânge și acum moartea tatălui său și nu este apt să revină pe terenul de joc.

„Aveam de gând să facă parte din lotul nostru la meciul cu UTA Arad, doar că aseară, în discuția cu el, mi-a spus că nu doarme de trei nopți, iar din punct de vedere fizic nu este la capacitate maximă”, a declarat Flavius Stoican.

ADVERTISEMENT

Nu este singurul fotbalist pe care Stoican nu se poate baza la jocul cu „textiliștii”.

„Avem o groază de probleme. Tomozei s-a accidentat, va fi operat de ligamente încrucișate. Rodriguez e suspendat. Sunt probleme.

Dar cei care vor merge acolo vreau să joace fotbal. Fără crispare, fără teamă, fără frică. Nu se întâmplă nimic!”, a adăugat antrenorul roș-albilor.

ADVERTISEMENT

Pe ce portari se va baza Stoican la meciul cu UTA Arad

Din lotul deplasat de Dinamo la Arad nu va face parte nici Thomas Chesneau. Portarul francez a fost eroul negativ al meciului cu U Craiova, pierdut de „câini” cu scorul de 1-6. În confruntarea cu oltenii, Dinamo a primit și un cartonaș roșu, Baptiste Aloe fiind fotbalistul eliminat.

„Thomas Chesneau a avut o zi foarte proastă, dar este un portar care are calități, iar în momentele dificile nu trebuie, eu ca și antrenor, să fiu dezamăgit doar de el. Toți suntem vinovați.

ADVERTISEMENT

La momentul acesta, el din punct de vedere psihic nu e la capacitate maximă și o să mergem cu doi portari, Cristiano și Fara.

Eșanu tocmai și-a scos mâna din ghips. Are câteva zile de când și-a scos mâna din ghips. Mai durează cel puțin o săptămână până să intre cot la cot cu colegii săi. În momentul acesta se antrenează. El și cu mâna în ghips face antrenamente”, a mai spus Stoican.

ADVERTISEMENT