News

Gabriel, un șofer de TIR din România, găsit mort într-o parcare din Spania. Trecutul întunecat al tânărului

Un șofer de TIR din România, de doar 30 de ani, a fost găsit mort în cabina camionului său, în Spania. Trecutul întunecat al lui Gabriel.
16.02.2023 | 16:13
Gabriel un sofer de TIR din Romania gasit mort intro parcare din Spania Trecutul intunecat al tanarului
Șofer de TIR din România, găsit mort în cabina camionului său, în Spania. Gabriel avea 30 de ani. Sursa foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sfârșit tragic pentru un șofer de TIR din România de doar 30 de ani. Acesta a fost găsit fără suflare, în urmă cu câteva zile, în cabina camionului său. Totul s-a întâmplat într-o parcare din Spania.

Șofer de TIR din România, găsit mort în cabina camionului său, în Spania. Gabriel avea 30 de ani

Din primele informații oferite de presa din Bistrița-Năsăud, victima ar fi Gabi Borodi. Acesta avea 30 și ceva de ani, era din Dobric (comuna Căianu Mic). De mai mulți ani, acestea lucra ca șofer de TIR în Spania.

ADVERTISEMENT

Săptămâna trecută, poliția iberică a găsit trupul său fără viață, într-o parcare din Malaga. Momentan, moartea conaționalului nostru este considerată una suspectă, până când vor exista suficiente informații cu privire la acest caz.

Sunt luate în calcul mai multe variante în legătură cu decesul românului. Nu este exclus un infarct, dar nici ipoteza gravă în care românul ar fi fost victima unei agresiuni survenite în urma unei răfuieli.

ADVERTISEMENT

Publicația Bistrițeanul.ro scrie că tânărul din România ar fi făcut în trecut închisoare în Franța pentru trafic de droguri. Autoritățile franceze l-a fi prins cu o cantitate de droguri în camionul pe care lucra.

Între timp, familia din România a lui Gabriel trece prin momente cumplite. Rudele așteaptă ca trupul tânărului să fie adus în localitatea Dobric, pentru a putea fi înmormântat pe pământ natal.

ADVERTISEMENT

Alți doi șoferi români de TIR au murit în afara granițelor în ultimele luni

Din păcate, în ultimii ani a crescut numărul șoferilor de TIR din România care au murit în afara granițelor. În octombrie, un șofer român de TIR a murit în timp ce conducea pe o autostradă din Spania.

Emilian (46 de ani) era din Pitești. Căsătorit, acesta avea un băiețel pentru care muncea din greu peste hotare. El s-a simțit rău și se pare că ar fi oprit camionul. Câțiva șoferi care circulau pe autostradă au oprit pentru a-i acorda primul ajutor, după care au sunat la numărul de urgență. Din păcate, inima șoferului a cedat.

ADVERTISEMENT

Și mai recent, în noiembrie, Andrei, un alt șofer român de TIR, a fost găsit mort în cabină, în timp ce se afla în Franța. Trupul acestuia fost descoperit de către poliția franceză, după o alertă venită din partea rudelor.

ADVERTISEMENT