Alegeri 2024

Gabriel Zetea, după ce a câștigat conducerea Consiliului Județean Maramureș: ”Există viaţă după 9 iunie”

Gabriel Zetea revine la conducerea Consiliului Județean Maramureș. Candidatul PSD a obținut la alegerile din 9 iunie 36,57% din voturi.
12.06.2024 | 12:53
Gabriel Zetea dupa ce a castigat conducerea Consiliului Judetean Maramures Exista viata dupa 9 iunie
Gabriel Zetea, după ce a câștigat conducerea Consiliului Județean Maramureș Sursa foto: Facebook -Gabriel Valer Zetea
ADVERTISEMENT

Deputatul PSD, Gabriel Zetea, revine la conducerea Consiliului Județean Maramureș, după ce la alegerile din 9 iunie a reușit să îl învingă pe candidatul PNL, Gabriel Ștețco.

”Există viaţă după 9 iunie”

Conform rezultatelor parţiale prezentate luni de Autoritatea Electorală Permanentă, Gabriel Zetea a obţinut 36,57% din voturi și Gabriel Bogdan Şteţco – 30,1%, fiind astfel primul fost președinte al CJ Maramureș care revine în funcție.

ADVERTISEMENT

“Am spus, pe parcursul întregii campanii electorale, că există viaţă după 9 iunie. Şi cu siguranţă există viaţă, chiar dacă unii suntem învingători iar alţii au fost trimişi acasă, prin vot democratic şi prin voinţa maramureşenilor.

De azi, însă, campania electorală s-a încheiat şi trebuie să ne aşezăm cu toţii la masa dialogului pentru a construi cu încredere pentru Maramureş.

ADVERTISEMENT

Felicit toţi competitorii înscrişi în această cursă electorală, dar felicit în primul rând maramureşenii, pentru că ei sunt cei care au decis prin vot covârşitor cine sunt liderii care vor să îi reprezinte în următorii 4 ani.

Mulţumesc din suflet maramureşenilor pentru încrederea pe care mi-au acordat-o pentru a mă întoarce la Consiliul Judeţean”, a declarat Gabriel Zetea, după alegerile locale.

ADVERTISEMENT

La alegerile din 9 iunie, social-democratul a obținut peste 70.000 de voturi din partea maramureșenilor, cu 11.000 mai multe față de 2020, atunci când a pierdut cursa electorală.

Gabriel Zetea a subliniat că ”acest succes vine însă cu o mare responsabilitate. Încrederea pe care maramureşenii, băimărenii, sighetenii, borşenii şi toţi ceilalţi ne-au acordat-o este fundamentul pe care am construit programul nostru pentru Maramureş”.

ADVERTISEMENT

Social-democratul le-a promis locuitorilor județului Maramureș că încă din prima zi a mandatului său se va apuca de treabă și ”vom redeschide şantierele în Maramureş şi vom munci pentru proiectul meu de suflet, reîntregirea marii familii a Maramureşului”.

De asemenea, deputatul PSD care susține că are un plan de investiții pentru dezvoltare a invitat toate partidele care vor avea reprezentanţi în Consiliul Judeţean să ”dezbrace haina politică şi să ne punem cu adevărat în slujba maramureşenilor”.

ADVERTISEMENT