ADVERTISEMENT
Life

Gabriela Cristea a făcut anunțul chiar de ziua lui Tavi Clonda: “Sunt fericită”

Autor: Madalina Moraru | 15.09.2020 | 14:04
Gabriela Cristea a făcut anunțul chiar de ziua lui Tavi Clonda:
Gabriela Cristea le-a dat o mare veste fanilor, în ziua în care soțul ei împlinește 41 de ani

Gabriela Cristea le-a transmis în primul rând fanilor cât se simte de recunoscătoare, într-o zi atât de specială. În această marți soțul ei, Tavi Clonda, a împlinit vârsta de 41 de ani, iar în familia lor e mare sărbătoare.

ADVERTISEMENT

Cuplul format din cele două vedete surprinde mereu, cu tot soiul de activități, în familie. De aceea, celebra brunetă de la noi nu a ezitat să își anunțe fanii ce se întâmplă în aceste momente.

Mesajul special transmis de Gabriela Cristea, pe Instagram, a fost considerat inedit și de către cei din public, care au asaltat-o cu foarte multe urări.

Ce a anunțat Gabriela Cristea în ziua în care Tavi Clonda a împlinit 41 de ani

Totodată, cu o zi în urmă, înainte de momentul aniversar deosebit, Gabriela Cristea s-a consultat cu fanii ei, în ceea ce privește și cadoul pe care să i-l dăruiască lui Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost unul care le-a stârnit interesul celor din public. Chiar dacă soțul ei ar fi putut vedea în orice clipă ce pune la cale fosta vedetă de la Antena Stars.

„Mi-aș dori să mă ajutați într-o chestiune personală. Mâine, pe 15 este ziua soțului meu, împlinește 41 de ani, problema e următoarea: pentru că a fost pandemie, pentru că ieșim foarte rar, nu am apucat să îi cumpăr cadou. Mi-aș dori să îi iau ceva sau să îi manufacturez ceva.”, le-a spus Gabriela Cristea fanilor de pe rețelele sociale.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au împreună două fetițe superbe, prezentatoarea fiind adesea întrebată în secțiunea de comentarii pe când urmează și un băiețel care să le întregească tabloul de familie.

ADVERTISEMENT

În luna august, ei marcar și un an de la cununia religioasă. În această toamnă se vor împlini 7 ani de când ei se iubesc foarte mult și formează un cuplu. Fiicele lor se numesc Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. Celebra brunetă a ales și nume de zeițe, în cazul ambelor fetițe.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

“Azi este ziua prințului meu pe cal alb! Sunt fericită că ne-am găsit și îi mai cer lui Dumnezeu doar sănătate, de dragostea noastră ne îngrijim noi. Te iubesc, soțul meu!”, a fost mesajul foarte special al Gabrielei Cristea, în dreptul unei poze cu Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!