News

Gabriela Cristea a fost externată din spital! Ce spune despre problemele Andreei Bălan

20.03.2019 | 18:51
Gabriela Cristea a fost externata din spital Ce spune despre problemele Andreei Balan

Gabriela Cristea a fost externată din spital. Îndrăgita prezentatoare TV a născut o fetiță frumoasă și sănătoasă, cel de-al doilea copil al vedetei cu cântărețul Tavi Clonda. Proaspăta mămică a ales să nască tot prin cezariană, în ciuda complicațiilor întâmpinate de Andreea Bălan

Vedeta era nerăbdătoare să meargă acasă

Gabriela Cristea poate în sfârșit să plece acasă, împreună cu fetița sa nou-născută. Vedeta a fost externată în cursul zilei de miercuri, 20 martie, după doar trei zile petrecute într-o clinică privată din București. În această perioadă, medicii au ținut-o sub atenta lor supraveghere.

A venit și ziua cea mare, sunt emoționat, îmi aduc aminte cum a fost la Victoria…Când am luat-o acasă și când le-am luat pe fete acasă a fost așa…cam despre asta e vorba să fii bărbat. Acum suntem 4, suntem pregătiți, am înțeles că de acum urmează greul. Cea mică nu poate fără mami și prioritatea Gabrielei este Iris” , a declarat Tavi Clonda, în cadrul unei emisiuni televizate.

Gabriela Cristea a născut zilele trecute o fetiță frumoasă și sănătoasă
Gabriela Cristea a născut zilele trecute o fetiță frumoasă și sănătoasă

Gabriela Cristea se recuperează bine după naștere

Suntem fericiţi că mergem acasă. Am primit foarte multe flori, acest buchet de irişi mi l-a adus Tavi ieri. A fost o chestie foarte tare până să plecăm, aşteptam liftul şi spuneam că ne-a ieşit şi de data asta. M-am simţit mai bine decât la prima naştere, a fost mai uşor. M-am simţit foarte bine fizic, a doua zi m-am ridicat din pat şi am făcut asta foarte repede. Am şi primit şi calmante, dar important este că sunt pe picioare şi sunt bine” , a declarat fericita mămică.

În altă ordine de idei, Gabriela Cristea a fost aproape să se confrunte cu aceleași probleme ca Andreea Bălan, din cauza trombofiliei. Vedeta nu a mai putut naște natural, astfel că s-a văzuit nevoită să opteze pentru cezariană.

Eu am un profil care se apropie mai degrabă de ce i s-a întâmplat Andreei. Am un an și cinci luni distanță între cele două operații de cezariană. De aceea merg destul de des la medic. Andreea a trecut cu greu și o felicit!În cazul meu, apropos de ce spunea Andreea, am fost avertizată încă de la prima vizită la medic ținând cont de mai mulți factori. Eu am 44 de ani și nu trebuie să uit acest aspect. Eu am o trombofilie și am avut recomandarea medicului să fac cezariană.Nu voiam să nasc natural la prima naștere, dar am avut recomandarea medicului să nu fac asta. Sunt extrem de monitorizată, deoarece urmează să nasc în doar câteva zile” , a mai spus Gabriela Cristea.