Life

Gabriela Cristea a răbufnit la adresa haterilor și le-a răspuns dur. Ce mesaj le-a transmis

24.02.2021 | 18:51
Gabriela Cristea a rabufnit la adresa haterilor si lea raspuns dur Ce mesaj lea transmis
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a răbufnit pe rețelele de socializare după ce  fost enervată de un internaut. Vedeta de la Antena Stars nu s-a putut abține și i-a trimis persoanei respective un mesaj dur.  

Deși este o femeie apreciată în lumea televiziunii, fosta prezentatoare de la Kanal D are parte și de critici, așa cum se întâmplă în cazul fiecărei persoane publice. Soția lui Tavi Clonda le-a transmis urmăritorilor că sunt liberi să-i dea unfollow dacă nu le convine ce postează.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este un exemplu pentru multe femei din România și reușește să se descurce bine atât în carieră, dar și în viața personală, fiind mămică a două fetițe.

Gabriela Cristea a răbufnit la adresa haterilor și le-a răspuns dur. Ce mesaj le-a transmis

Gabriela Cristea este sătulă de comentariile răutăcioase lăsate de internauți și nu s-a mai putut abține, așa că a avut o reacție dură după ce a fost criticată în mediul online. O persoană i-a scris că bea cafea doar pentru că o primește gratis, lucru pe care vedeta l-a negat imediat.

ADVERTISEMENT

Enervată de gurile rele, partenera de viață a lui Tavi Clonda a luat atitudine și i-a cerut socoteală persoanei respective, susținând că plătește orice lucru pe care îl folosește.

„M-am săturat de toate păreristele. Te rog să-mi explici și mie ce e ‘moca’ în postarea asta. Cafeaua e cumpărată de mine, paharul la fel, cafetiera e cumpărată de soțul meu acum 3 ani, blatul de bucătărie a fost cumpărat odată cu mobila, ungiile sunt ale mele. Deci, aștept scuze pentru că vorbește gura fără tine! Sau e greu să recunoști când greșești?, a fost reacția Gabrielei Cristea.

ADVERTISEMENT
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea, sătulă de comentariile internuților. Sursa foto: Instagram

O altă persoană a comparat munca Gabrielei Cristea cu cea a unei persoane cre petrece 8 sau 10 ore pe zi la birou, lucru care a enervat-o și mai tare pe prezentatoare, care a spus că nimeni nu ar trebui să fie criticat, indiferent de jobul pe care îl are.

„Draga mea, totul în viață este muncă. Dacă ai senzația că eu sau altă persoană publică primim ceva pe lumea asta gratis, te înșeli amarnic. Totul este trudă, te asigur!

ADVERTISEMENT

(…) Mă opresc aici cu discutța. Mie îmi este clar că nu vă place decât să mă discreditați și habar nu aveți ce înseamnă viața și munca mea. Un economist muncește 8-10 ore cum spuneți dvs, eu muncesc 24 cu 7 pentru că ‘nu am voie’ să am pauze.

Vreau să vă spun ceva; indiferent de munca pe care o face un om, nimeni nu are dreptul să spună că o muncă ‘e mai’ nobilă sau mai obositoare decât alta. Eu vă respect, indiferent de meseria dvs și nu am nici un drept să vă contest oboseala fizică sau psihică.â, vă rog să mă respectați și dvs. O zi frumoasă”, a adăugat aceasta.

Gabriela Cristea a vorbit și la TV despre insultele la adresa ei

Invitată la „Xtra Night Show”, Gabriela Cristea a spus că cei care nu sunt mulțumiți de postările ei sunt liberi să nu o mai urmărească pe rețelele sociale și să renunțe la insulte și alte critici la adresa ei.

„Ideea e că m-am înfoiat așa un pic și le-am spus celor care mă urmăresc pe Instagram sau celor care mă urmăresc la emisiune că sunt liberi să dea unfollow, deoarece nimeni nu e obligat să mă urmărească”, a transmis vedeta la Antena Stars.

ADVERTISEMENT