Life

Gabriela Cristea a rămas singură acasă, cu fetele. Unde a plecat Tavi Clonda

Gabriela Cristea a rămas singură acasă cu cele două fete. Tavi Clonda este plecat la filmările unei emisiuni.
16.08.2021 | 08:45
Gabriela Cristea a ramas singura acasa cu fetele Unde a plecat Tavi Clonda
Gabriela Cristea a rămas singură acasă, cu fetele. Unde a plecat Tavi Clonda. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a rămas singură acasă, cu cele două fete, cât timp Tavi Clonda lipsește de acasă. Soțul prezentatoarei TV s-a filmat în compania unei alte femei cu care se află la filmările pentru o emisiune.

Soțul Gabrielei Cristea se află la Bacău, unde au loc filmările pentru emisiunea „Splash! Vedete la apă”. Acesta s-a filmat în compania Crinei Abrudan, colega sa de platou.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a rămas singură acasă, cu fetele. Unde a plecat Tavi Clonda

Gabriela Cristea a rămas cu fetele acasă în timp ce soțul ei, Tavi Clonda, este plecat la Bacău pentru filmări. Cântărețul s-a filmat în compania Crinei Abrudan, colega sa din echipa de la Splash.

Blondina a postat un clip video pe InstaStory, arătându-le fanilor cum se pregătesc ea și Tavi Clonda de o nouă zi de antrenament. Cei doi sunt cazați la un hotel din Bacău, acolo unde se află și restul concurenților.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea nu are niciun motiv de îngrijorare pentru că știe foarte bine cum merge lucrurile la filmările pentru emisiunea Splash! Vedete la apă de la Antena 1. Recent, și ea a fost plecată la filmări pentru aceeași emisiune.

Crina Abrudan și Tavi Clonda, la filmările pentru Splash! Vedete la apă
Crina Abrudan și Tavi Clonda, la filmările pentru Splash! Vedete la apă. Sursa foto: Instagram

În timp ce Gabriela Cristea era plecată de acasă pentru filmările aceleiași emisiuni, soțul ei s-a confruntat cu numeroase probleme acasă.

ADVERTISEMENT

Artistul le-a povestit fanilor cum a rămas fără curent după câteva tunete și fulgere, dar și întâmplările din timpul pandemiei, când i s-ar ars mai multe electrocasnice.

Soțul prezentatoarei de la Antena Stars le-a spus fanilor că va schimba furnizorul electric și i-a avertizat să aibă grijă, la rândul lor.

ADVERTISEMENT

„Acum două săptămâni a fost iarăși o furtună, mi-a mai ars diverse lucruri prin casă, dar nu asta este problema.

Anul trecut în pandemie, vă spun așa pe scurt, chiar când începuse prin aprilie, a căzut curentul și mi-a ars cam tot din casă, însemnând cuptoare, televizoare, nenorociri! Am făcut plângere. Au venit să constate lucrurile.

Bă, nu mai zic. Toți acumulatorii, de la lanterne la orice aspiratoare de mână, orice era în priză și neaprinse mi s-au ars. (…) Aveți grijă ce furnizor electric vă luați. Mai bine vă luați o eoliană!”, a declarat Tavi Clonda pe Instagram, în urmă cu câteva săptămânii.

ADVERTISEMENT