Life

Gabriela Cristea a recunoscut prin ce trece în ultima perioadă. E din ce în ce mai greu. “M-am simțit copleșită”

Gabriela Cristea nu a avut o toamnă tocmai plăcută. Prezentatoarea a dezvăluit ce i s-a întâmplat, dar și cum a trecut peste.
06.10.2022 | 18:23
Gabriela Cristea a recunoscut prin ce trece in ultima perioada E din ce in ce mai greu Mam simtit coplesita
Gabriela Cristea nu a avut o toamnă tocmai plăcută. Ce i s-a întâmplat, dar și cum a trecut peste. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena Stars a recunoscut prin ce trece în ultima perioadă. Soția lui Tavi Clonda a precizat că îi este din ce în ce mai greu și se simte copleșită nu atât din punct de vedere fizic, cât mai mult emoțional.

Gabriela Cristea nu a avut o toamnă tocmai plăcută. Ce i s-a întâmplat, dar și cum a trecut peste

Gabriela Cristea a fost mai sinceră ca niciodată și a povestit ce a pățit. Prezentatoarea emisiunii Mireasa – Capriciile iubirii a fost la un pas să clacheze din cauza energiilor negative de care a fost înconjurată în ultima vreme.

ADVERTISEMENT

Și-a găsit în cele din urmă puterea de a merge mai departe, totul fiind datorită familiei pe care o formează de câțiva ani cu artistul Tavi Clonda.

„Zilele astea m-am simțit copleșită! Oboseala emoțională este mai greu de gestionat decât oboseala fizică.

ADVERTISEMENT

Azi am tras aer în piept, m-am scuturat de toate energiile nocive și mi-am zis: când nu mai pot, mai pot puțin. Familia mea este puterea mea”, este mesajul transmis de Gabriela Cristea pe contul de Instagram.

Prezentatoarea de la Antena Stars i-a întrebat pe fani de unde își iau puterea de zi cu zi. Aproximativ 2.000 de persoane au apreciat sinceritatea frumoasei brunete, care este în atenția publică de multă vreme.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a regretatului Marcel Toader a primit numeroase mesaje de încurajare de la internauți, care s-au regăsit în postarea din social media. Totodată, majoritatea au subliniat că puterea le este transmisă de copii.

Gabriela Cristea, puternică pentru fiicele sale

La rândul său Gabriela Cristea este mama a două fete: Victoria și Iris, micuțele fiind mândria brunetei. Cele două copile merg la o grădiniță de stat, după ce în trecut au experimentat sistemul de învățământ privat.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, vedeta este puternică pentru fiicele sale cu care postează frecvent imagini în social media și cu care petrece foarte mult timp. Moderatoarea merge des în vacanțe cu copilele și cu soțul său, Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT