Life

Gabriela Cristea a dat jos zece kilograme. Vedeta a renunţat la ulei!

Gabriela Cristea nu a încercat să scape de greutatea în plus, concentrându-se pe alăptarea fiicei sale. După această perioadă a dat jos zece kilograme.
25.02.2018 | 11:01
Gabriela Cristea a dat jos zece kilograme Vedeta a renuntat la ulei
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a devenit mămică în a doua jumătate a anului trecut şi nu s-a concentrate pe redobândirea siluetei, considerând că este mai important să alăpteze. „Am vrut să o alăptez pe fetiţă şi de aceea, am preferat să nu ţin regim. Sănătatea ei a fost întotdeauna pentru mine pe primul plan. Orice dietă ar fi afectat lactaţia. Am luat kilograme în plus, dar, sincer, nu m-a interesat deloc. Victoria avea nevoie de lapte matern, aşa că atunci nu am ţinut cont de cât mănânc”, a explicat vedeta.

După ce alăptarea s-a încheiat, Gabriela şi-a pus problema kilogramelor în plus şi a trecut la acţiune. Cu rezultate spectaculoase, se poate spune. „Situaţia s-a schimbat un pic, nu mai alăptez, astfel că trebuie să fac ceva şi pentru mine din punct de vedere fizic”, susţine prezentatoarea.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a slăbit 10 kilograme, după ce a înţărcat-o pe Victoria

Gabi Cristea a dezvăluit şi dieta pe care o urmează în prezent şi care a ajutat-o să slăbească deja zece kilograme. „De când nu am mai alăptat, de la două luni şi jumătate, am încercat să ţin o dietă. Am renunţat la pâine, la grăsimi, la orice pentru a putea reveni la greutatea mea de dinainte de sarcină. Mănânc doar carne şi legume, peşte şi fructe de mare pe grătar sau la abur. Nu mai pun nici măcar ulei în salate, le prepar doar cu sare şi oţet”, afirmă Gabriela.

Tot acest efort de a se abţine de la unele dintre cele mai savuroase mâncăruri a dat rezultate. Vedeta arată mai bine ca niciodată şi maternitatea îi dă o strălucire în plus. „Nu e tocmai comod, însă totul a avut rezultat, căci am reuşit să slăbesc aproape zece kilograme”, se mândreşte Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT
Tags: