Life

Gabriela Cristea a slăbit foarte mult, după ce a fost criticată de fani! Primele imagini în costum de baie

06.07.2020 | 16:31
Gabriela Cristea a slabit foarte mult dupa ce a fost criticata de fani Primele imagini in costum de baie
Gabriela Cristea. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a slăbit considerabil, însă vedeta nu este total împlinită de performanțele ei și își dorește să mai dea jos câteva kilograme.

Cu toate că arată foarte bine și nu pare că a născut doi copii, prezentatoarea Antena Stars vrea să fie și mai slabă.

ADVERTISEMENT

Ea a postat câteva imagini în care apare în costum de baie, primele fotografii cu ea într-o astfel de ipostază, după lupta intensă cu greutatea.

Gabriela Cristea a slăbit și s-a pozat în costum de baie

Soția lui Tavi Clonda se află într-o formă de zile mari. Bruneta a optat să poarte pentru zilele însorite din această vară un costum de baie negru, dintr-o singură piesă, și un halat lb din dantelă, ușor transparent.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este nemulțumită de felul în care arată, cu toate că a slăbit considerabil. Dacă analizăm imaginile din urmă cu câteva luni, prezentatoarea TV arată mult mai bine în prezent. Ea și-a anunțat admiratorii că nu renunță la idealul său.

” Mai am un drum lung de parcurs până la forma fizică pe care mi-o doresc, dar cu pași mici, dar în fiecare zi, am să-mi ating scopul.”, a scris vedeta pe rețeaua de socializare.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar…cu pasi mici dar in fiecare zi am sa-mi ating scopul. #bygabrielacristea

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

” Nu contează cât va dura, noi, mămicile, știm că tot ceea ce ne dorim se poate realiza, ambiție trebuie, în rest, să fim sănătoși? sunteți foarte frumoasă ❤️ se promovează prea mult 90-60-90 și se uită esențialul, frumusețea interioară este cea mai importantă. Să ne simțim bine în pielea noastră, să fim sănătoși, să îi facem fericiți pe cei din jurul nostru și să fim buni, de hate e plin instagram-ul… Sa aveți o zi frumoasă.”, i-a scris o admiratoare impresionată de mesajul pe care vedeta TV l-a postat.

 

View this post on Instagram

 

Preproductie! @fddobre #likeastar #newproject #tvshow #victorienii

A post shared by Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) on

Revine la TV

Gabriela Cristea și-a anunțat fanii că urmează să revină pe micile ecrane din toamnă, însă a ales să nu ofere prea multe detalii despre noul proiect. Prezentatoarea TV se poate lăuda cu 25 de ani în televiziune, timp în care a prezentat emisiuni de dragoste și divertisment.

ADVERTISEMENT

Vedeta are 45 de ani și doi copii cu Tavi Clonda. Ea a devenit mamă prima dată în 2017, iar în 2019 a venit pe lume și cea de-a doua fetiță a cuplului.

ADVERTISEMENT