Life

Gabriela Cristea a stârnit semne de îngrijorare fanilor. Care a fost motivul: ”Azi noapte ne-am întors …”

Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii la început de an. Unii dintre ai au început să o tragă la răspundere. Care a fost motivul?
18.01.2023 | 10:11
Gabriela Cristea a starnit semne de ingrijorare fanilor Care a fost motivul Azi noapte neam intors
De ce și-a îngrijorat Gabriela Cristea fanii. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a stârnit semne de întrebare și îngrijorare fanilor, la început de an. Prezentatoarea ”Capriciile Iubirii” a venit de curând cu explicații.

Motivul din care Gabriela Cristea și-a îngrijorat fanii

Gabriela Cristea și-a pus admiratorii pe gânduri după ce a lipsit o perioadă de pe rețelele de socializare. Știind-o foarte activă, unii dintre ei i-au scris mulțimi de mesaje. După ce le-a citit, moderatoarea a oferit un răspuns.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea și-a justificat absența prin faptul că a fost într-o vacanță, împreună cu familia sa, în Tenerife. Aici, și-a dorit să se bucure mai mult de cei dragi și să se desprindă de tehnologie.

Prezentatoarea TV a descris și cum a fost în vacanță. Ea, Tavi Clonda și fetițele lor s-au bucurat de un peisaj de basm, pe care urmează a-l arăta tuturor într-un vlog.

ADVERTISEMENT

”Dragilor, vă mulțumim pentru gândurile voastre bune la început de an. Am tot primit mesaje de la voi pentru că nu am mai postat în feed de multă vreme, dar ne-am dorit tare mult să ne bucurăm mai mult de «noi» la început de an.

Azi noapte ne-am întors din vacanța unde a fost minunat. Noi am ales Tenerife și ne-am bucurat de o insulă desprinsă parcă din altă lume.

ADVERTISEMENT

Toate imaginile filmate le vom grupa în două vloguri pe care le vom încărca în curând pe YouTube, iar zilele următoare o să urcam aici mai multe poze. De astăzi la muncă, dar vă povestesc mai târziu ce și cum”, a scris Gabriela Cristea pe pagina sa de facebook.

.

Nu este prima oară când Gabriela Cristea dispare brusc din online. În trecut a avut probleme de sănătate

Actuala ”dispariție” a Gabrielei Cristea are loc după ce în vara lui 2022 nu a mai apărut o perioadă pe rețelele de socializare din cauza unei probleme de sănătate. Atunci, jurnalista s-a confruntat cu o alergie care i-a inflamat ochii.

ADVERTISEMENT

Având înfățișarea foarte schimbată, Gabriela Cristea a explicat după ce și-a revenit, faptul că nu și-a dorit să apară astfel în public.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai renumite prezentatoare TV din țară. În 2015 s-a căsătorit cu artistul Tavi Clonda, iar alături de acesta are două fiice, Victoria și Iris.

ADVERTISEMENT