Life

Gabriela Cristea a trecut prin momente groaznice. Ce accidentare a suferit vedeta: „E inflamat și vânăt”

Gabriela Cristea a suferit un accident neplăcut și se teme ca în urma lui să nu își fi rupt degetul de la picior.
28.05.2021 | 17:33
Gabriela Cristea a trecut prin momente groaznice Ce accidentare a suferit vedeta E inflamat si vanat
Gabriela Cristea, prezentatoarea show-ului Mireasa de la Antena Stars. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a povestit prin ce a trecut pe contul ei de Instagram, acuzând dureri greu de suportat după ce s-a lovit la picior.

Prezentatoarea de la Antena Stars s-a lovit de toboganul fetițelor sale, iar degetul ei s-a inflamat și a devenit vânăt. Marea teamă a soției lui Tavi Clonda este ca nu cumva să se fi rupt. Pentru asta se va duce să își facă o radiografie ca să scape de această grijă.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a apreciat corect distanța față de tobogan și, în grabă, s-a lovit de el, după cum singură a mărturisit pe rețeaua de socializare.

Gabriela Cristea s-a lovit la deget: „Mă tem să nu-l fi rupt”

„M-am grăbit și m-am lovit cu degetul mic de la piciorul drept de toboganul fetelor, din casă.

Degetul meu e inflamat și vânăt… are toate culorile posibile, de la galben, mov, roșu… Voi merge să-mi fac o radiografie, mă tem să nu-l fi rupt”, a povestit Gabriela Cristea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu este primul accident casnic prin care vedeta a trecut, de data aceasta s-a speriat mai mult ca niciodată. De altfel, prezentatoarea show-ului „Mireasa: urzeala soacrelor” este extrem de grijulie și atentă cu starea ei de sănătate și a celor din jur.

gabriela cristea
Gabriela Cristea le-a spus fanilor că îi este frică să nu-și fi rupt degetul. Foto: Instagram

Vedeta, surprinsă cu fetițele la medic

Recent, vedeta a fost surprinsă cu fetițele la doctor. Gabriela a declarat că merge cât de des poate la medic cu copilele sale, dar și pentru ea. Aceasta a spus că îi place să știe din timp dacă există anumite probleme de sănătate, ca să le poată preveni.

ADVERTISEMENT

„Știu că mă întrebați mereu de ce merg atât de des cu fetele la medic. Răspunsul este simplu: pentru că vreau să previn, nu să tratez.

Prefer să mergem cu zâmbetul pe buze la pediatru. Doamna doctor este atât de răbdătoare și are atâta energie, încât reușește să le facă față cu succes celor două motoare turbo, Victoria și Iris”, a mărturisit vedeta.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a devenit cunoscută publicului larg în urmă cu mai bine de 15 ani, fiind una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare de televiziune.

La început a prezentat rubrica sportivă la Tele 7 ABC. Adevărata ei lansare s-a produs odată cu apariția pe piață a postului de televiziune Kanal D. Vedeta a avut frâiele primului reality-show matrimonial din România, „Noră pentru mama”.

 

ADVERTISEMENT