Life

Gabriela Cristea, anunț despre Urzeala Soacrelor. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena Stars

Gabriela Cristea a făcut un anunț despre „Urzeala Soacrelor”. Vedeta a dezvăluit ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena Stars.
07.09.2021 | 12:38
Gabriela Cristea anunt despre Urzeala Soacrelor Ce se intampla cu emisiunea de la Antena Stars
Gabriela Cristea, anunț despre Urzeala Soacrelor. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena Stars. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a făcut un anunț despre emisiunea „Urzeala Soacrelor” de la Antena Stars, o extensie a show-ului matrimonial „Mireasa”. Soția lui Tavi Clonda a spus ce se întâmplă cu emisiunea pe care o prezintă.

Prezentatoarea TV a făcut anunțul pe contul ei de Instagram, iar urmăritorii i-au lăsat deja zeci de mesaje. Iată despre ce este vorba în privința emisiunii prezentate de Gabriela Cristea.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, anunț despre Urzeala Soacrelor. Ce se întâmplă cu emisiunea de la Antena Stars

Gabriela Cristea a făcut un anunț despre „Urzeala Soacrelor”, emisiunea pe care a prezentat-o la Antena Stars, o extensie a show-ului „Mireasa”.

Vedeta i-a anunțat pe fani că de luni, 13 septembrie, de la 19.30, va intra în direct la emisiunea „Mireasa – Capriciile iubirii”. Bruneta le-a dat internauților de înțeles că emisiunea și-a schimbat numele, din moment ce nu mai apare în grila de programe.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, de luni 13 septembrie vă aștept în direct de la ora 19:30 la @mireasacapriciileiubirii la @antenastarsoficial.

Povestim împreună cu concurenții din casa @mireasa_oficial despre cât de capricioasă este iubirea. Vă aștept cu drag”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea)

Internauții i-au urat „succes” Gabrielei Cristea, însă unii dintre ei sunt nemulțumiți de noua emisiune de pe Antena Stars.

„Așteptam cu nerăbdare emisiunea Mireasa urzeala soacrelor neştiind că se va numi altfel”, Ea este faină și deșteaptă….dar emisiunea, doar i-a schimbat denumirea….în rest, aceeași bârfă despre concurenți”, sunt două dintre comentariile urmăritorilor.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Gabriela Cristea a fost, din nou, pusă la zid pentru faptul că își editează foarte mult pozele. Unii i-au scris că pe Instagram este complet diferită de cum apare la TV.

„Prea fotoshopate, doar te vedem la TV, nici o treabă una cu cealaltă”, „Ce face tehnologia din oameni ….editateee”, „Este frumoasă, nimic de zis, dar pozele sunt prea editate”, i-au scris urmăritorii.

Gabriela Cristea mai poate fi văzută și la emisiunea „Mămici de pitici, cu lipici”. Soția lui Tavi Clonda este una dintre cele trei mămici care participă la show, împreună cu copiii lor.

Celelalte două mămici ale acestui sezon sunt Simona Hapciuc, fostă concurentă la Survivor România, și Deea Maxer, soția lui Dinu Maxer.

ADVERTISEMENT