Life

Gabriela Cristea, apariție de milioane după sarcină! Decolteul ei a atras toate privirile

25.09.2020 | 09:42
Gabriela Cristea aparitie de milioane dupa sarcina Decolteul ei a atras toate privirile
Gabriela Cristea, apariție sexy! Decolteul ei a atras toate privirile. Sursa: newss.ro
ADVERTISEMENT

În ciuda celor două nașteri suferite, silueta Gabrielei Cristea se află într-o stare impecabilă. Prezentatoarea de la “Antena Stars” și-a făcut apariția în cel mai sexy outfit, care nu a trecut neobservat de privirile masculine.

Vedeta și-a etalat formele pe Instagram cu ajutorul unui body negru care i-a scos în evidență mai ales decolteul, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Kilogramele acumulate în timpul sarcinii par să fi dispărut ca prin minune de pe corpul prezentatoarei. Gabriela Cristea a slăbit după ce a ținut dietă și a făcut exerciții, lucru care îi permite să îmbrace cele mai provocatoare ținute.

Gabriela Cristea, apariție sexy. Prezentatoarea a atras toate privirile

Multe femei și-ar dori o siluetă ca a Gabrielei Cristea, mai ales după naștere. Vedeta i-a surprins pe fani după ce a reușit să-și recapete formele de dinainte de sarcină. Aceasta se mândrește cu corpul ei, lucru pe care l-a recunoscut chiar în descrierea postării de pe Instagram, unde s-a afișat într-un body negru și mulat.

ADVERTISEMENT

“Eu…plină de calități și defecte, încercând să fac totul așa cum mă taie pe mine capul, în stilul meu, fără să îmi pese sau să mă afecteze ce zic cei din jurul meu. Eu, când grasă, când subțire, când sus, când la pământ, când adorabilă, când rece ca o stâncă”, a scris prezentatoarea în descrierea imaginii.

Gabriela Cristea
Sursa foto: Instagram

“Eu, copilă naivă, femeie, iubită, soție. mamă…eu, forța universului. Așa sunt eu…pentru că Dumnezeu mă iubește.”

ADVERTISEMENT

Fanii au fost încântați de apariția vedetei și nu au ezitat să-i transmită complimente. “Îmi place că ești naturală”, “Ești tare, Gabriela! Am rămas mască când mi-am dat seamă că e poza ta! Bravo ție!” sunt câteva dintre comentariile de laudă pe care le-a primit Gabriela Cristea.

Însă nu toți au fost la fel de încântați. Fotografia care îi pune decolteul și picioarele în evidență a stârnit și critici: “ca mamă cu 2 copii și cu vârsta pe care o ai e urât să te expui așa”.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, afectată de pandemie

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda și au împreună două fetițe, Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena. Deși are o viață de familie ideală, vedeta a declarat că pandemia de coronavirus a avut efecte negative asupra psihicului ei.

Aceasta a mărturisit într-un story pe Instagram că pandemia i-a provocat stări depresive și de anxietate. “Și eu trec printr-o experiență destul de ciudată. Nici nu știu cum s-o definesc.

Voiam să vorbesc despre stările de anxietate, de angoasă pe care le avem, pentru că eu una mă resimt, mai ales după perioada aceasta de pandemie și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă”, a mărturisit vedeta.

ADVERTISEMENT