Life

Gabriela Cristea, apariție îngrijorătoare la Mireasa! Ce a tulburat-o până la incoerență pe vedetă

Gabriela Cristea a avut o apariție îngrijorătoare în emisiunea Mireasa: Capriciile iubirii de la Antena Stars. Ce au remarcat fanii?
30.05.2023 | 15:04
Gabriela Cristea aparitie ingrijoratoare la Mireasa Ce a tulburato pana la incoerenta pe vedeta
Gabriela Cristea, prezentatoare la Mireasa. Foto: Instagram/ Antena Stars. Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea i-a îngrijorat pe fanii Mireasa în cea mai recentă apariție pe micile ecrane. Vedeta de la Antena Stars a avut câteva momente în care părea diferită față de alte emisiuni. Asta au observat de la bun început fanii reality-show-ului matrimonial.

Gabriela Cristea, apariție preocupantă la Mireasa

În ediția „Mireasa: Capriciile iubirii” difuzată de Antena Stars pe 29 mai 2023, Gabriela Cristea a făcut glume cu concurenții. În unele secvențe, aceasta părea să lege cu greu cuvintele, atunci când comenta pe marginea subiectelor dezbătute în emisiune.

ADVERTISEMENT

Cel puțin asta e remarca pe care au făcut-o Viperele vesele. Pagina de Instagram recunoscută pentru cele mai tari ponturi din culisele show-urilor tv de succes de la noi, fie că vorbim despre Casa iubirii, Mireasa, Chefi la cuțite sau Survivor România avansează inclusiv ipoteza că nevasta lui Tavi Clonda ar fi întrecut măsura cu paharul!

Viperele vesele susțin că Gabriela Cristea a fost cuprinsă de euforie după ce a aflat că una din emisiunile pe care a realizat-o în trecut la Antena Stars va reveni, în curând. Show-ul va fi difuzat, cel mai probabil, după terminarea Mireasa. Este vorba despre „Te iubesc de nu te vezi”, o emisiune de dating.

ADVERTISEMENT

Viperele vesele: „Gabriela Cristea ar fi sărbătorit în exces”

Influentele Vipere Vesele scriu că Gabriela Cristea a sărbătorit în exces oferta pe care Antena Stars i-a pus-o în brațe, pe care a acceptat-o imediat.

„Ieri, au inceput flmările pentru emisiunea “Te iubesc de nu te vezi”, Antena Stars, moderată de Gabriela Cristea. Fapt care, se pare, ca ar fi fost sărbătorit de aceasta în exces.

ADVERTISEMENT

Astfel, la ora 19.00, Gabriela Cristea, moderatoare, totodată, și a emisiunii Mireasă – Capriciile Iubirii, Antena Stars, a intrat în emisia live aflându-se într-o vizibilă stare avansată de ebrietate”, scriu Viperele vesele pe Instagram.

gabriela cristea mireasa postare viperele vesele
Postarea făcută de Viperele vesele despre apariția prezentatoarei Gabriela Cristea de la Mireasa

Gabriela Cristea, „stare de incoerență” la Mireasa

Ipoteza pe care Viperele au scos-o în față poate fi cu greu de verificat, starea Gabrielei putând fi afectată și din alte cauze, nu neapărat de alcool. Există anumite medicamente care pot crea deranj în momentul vorbirii. Așadar, nu știm cu exactitate ce se află în spatele apariției neobișnuite a prezentatoarei.

ADVERTISEMENT

Viperele au remarcat o „stare de incoerență” în cadrul emisiunii de la Antena Stars, precum și o gestică excesivă, ambele puse pe seama influențelor bahice.

Acuzații grave la adresa soției lui Tavi Clonda

„Amețită peste măsură de aburii alcoolului, așa cum imaginile o arată, aceasta își găsea cu mare dificultate cuvintele… Starea vizibilă de incoerență, gesticulările excesive, glumele deplasate pe care le-a făcut… Mimicile caraghioase nu au trecut neobservate de invitații din platou. Au stârnit, în repetate rânduri, râsetele tuturor.

Lipsa de integritate pe care actul de a se prezenta la serviciu într-o asemenea stare tulbure, lipsa de respect pe care acest gest îl denotă la adresa invitațiilor, publicului telespectator și, nu în ultimul rând, întregii echipe de producție a emisiunii vorbesc de la sine despre probitatea morală a moderatoarei.

Deși nu suntem deloc fanii producătorilor emisiunilor Mireasă și Mireasă – Capriciile Iubirii, în special în aceste vremuri tulburi de proteste, nu putem să nu remarcăm dificultatea de a gestiona o emisiune live cu o moderatoare atât de euforică. Apreciem efortul de a masca, pe cât posibil, această neplăcută situație”, mai notează Viperele vesele pe Instagram.

Scenele care au trezit semne de întrebare, în videoclipul postat pe YouTube

Scenele cu pricina le puteți vedea în videoclipul de mai jos. O parte din secvențe sunt la minutele 07:58 (unde Gabriela Cristea gesticulează) și 08:33 (unde pare că se bâlbâie).

ADVERTISEMENT