Life

Gabriela Cristea are Covid-19. Care este starea prezentatoarei de la Antena Stars

Gabriela Cristea se alătură persoanelor publice care au descoperit în ultima vreme că sunt infectate cu noul tip de coronavirus.
14.10.2021 | 14:34
Gabriela Cristea are Covid19 Care este starea prezentatoarei de la Antena Stars
ADVERTISEMENT

Prezentatoarea de la Antena Stars a aflat recent că are Covid-19, ceea ce înseamnă că din seara zilei de joi, 14 octombrie 2021, nu va mai fi la cârma emisiunii „Mireasa, capriciile iubirii”.

În momentul de față nu se știe cu cine va fi înlocuită vedeta, care se simte foarte bine. Recupererea brunetei va avea loc acasă, unde va sta în următoarele 14 zile.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea va fi sub atenta observație a medicului de familie, cu care ține legătura și speră ca toate lucrurile să decurgă normal și să revină pe sticlă cât mai repede.

Gabriela Cristea, infectată cu coronavirus. Cum se simte vedeta

Până în acest moment Gabriela Cristea nu a oferit nicio informație suplimentară despre virusul din China sau dacă cineva din familia sa mai are boala.

ADVERTISEMENT

Potrivit spynews.ro, frumoasa brunetă urmează deja un tratament de specialitate, care cu siguranță, o va pune pe picioare într-un timp foarte scurt.

Cât despre locul de unde prezentatoarea de la Antena Stars ar fi luat noul tip de coronavirus nu se știe nimic, deși vedeta spunea că are foarte mare grijă de acest aspect.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, foarte atentă la virusul din China

Mai mult decât atât, soția lui Tavi Clonda le-a cerut celor apropiați, dacă se simt rău sau prezintă simptome Covid, să nu vină la ziua de naștere a fiicei sale, Victoria.

Vedeta a luat această decizie radicală cu riscul de a se supăra unii dintre prieteni, precizând că vor mai exista și alte evenimente unde se pot vedea.

ADVERTISEMENT

„Părinții sunt toți vaccinați și oricum sunt foarte puțini, 7-8. Am trimis astăzi un mesaj, dacă s-a supărat cineva, asta este, nu mi-a răspuns nimeni negativ.

Le-am reamintit că este ziua Victoriei, dar dacă au suspiciuni sau se simt rău, atunci mai bine stau acasă.

Sigur vom mai avea și alte ocazii prin care să ne vedem”, a spus Gabriela Cristea la Xtra Night Show, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT