News

Gabriela Cristea, ce gest! De ce nu merge la înmormântarea lui Marcel Toader

04.08.2019 | 09:28
Gabriela Cristea ce gest De ce nu merge la inmormantarea lui Marcel Toader

Gabriela Cristea regretă moartea lui Marcel Toader, ca a oricărui alt om, pentru că între cei doi nu a mai fost o relație apropiată de mai multă vreme. Prezentatoarea de televiziune nu va merge la înmormântarea afaceristului care a decedat ieri, în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani.

Gabriela Cristea nu merge la înmormântarea lui Marcel Toader: „Nu mai aveam nimic de împărțit cu el”

Vestea care a șocat lumea mondenă aseară a ajuns și la urechile Gabrielei Cristea. Vedeta a spus că este trist ce aude, însă nu o mai afectează la modul în care ar fi afectat-o dacă era împreună cu el. Cei doi au divorțat de ceva vreme, iar Gabi și-a făcut o familie cu Tavi Clonda, fiind mămica a două fetițe minunate.

„Eu am familia mea, nu mai aveam nimic de împărțit cu el. Nu o să merg la înmormântare”, a mărturisit Gabriela Cristea, conform cancan.ro.  „Nu știu nimic, nu mai nicio legătură cu el de foarte multă vreme. Nu am ce să îți zic. El a făcut un infarct în 2012. Se știa, nu era vreun secret. Până la urmă nu e o veste minunată că a trecut la cele sfinte”, a declarat ieri Gabriela pentru FANATIK.

gabriela cristea
Gabriela Cristea și Marcel Toader au fost împreună multă vreme. Sursa foto: antena3.ro

Vestea morții lui Toader l-a întristat pe Silviu Prigoană

Vestea morții lui Toader l-a întristat și pe omul de afaceri Silviu Prigoană, care a aflat informația de la fiul său Honorius. Acesta a spus că Toader era un om sănătos, sportiv, că făcea mișcare aproape în fiecare zi și niciodată nu și-ar fi imaginat că va muri atât de repede. „A lăsat o mamă pe pământul asta. Nu e corect părinții să își îngroape copiii. El era sportiv, mergea la sală, în stânga-dreapta. Ceva e în neregulă pe planeta asta, nu se poate la 56 de ani să predai ștafeta așa. Eu sunt șocat. În afară de condoleanțe, care e un șablon, a rămas mama lui, vai de capul ei… A rămas fi-su, îți dai seama, e la facultate… Mi-a zis și Honorius, a încercat să mă menajeze. În orice caz e tragic, e grav”, a declarat ieri Silviu Prigoană pentru FANATIK.

 

 

Tags: