ADVERTISEMENT
Life

Gabriela Cristea, criticată de fani după ce a apărut cu micuța Victoria la Pro TV. Ce reproșuri i-au adus

Autor: Alexa Serdan | 12.11.2020 | 09:01
Gabriela Cristea, criticată de fani după ce a apărut cu micuța Victoria la Pro TV. Ce reproșuri i-au adus
Gabriela Cristea, criticată de fani după ce a apărut cu micuța Victoria la Pro TV. Ce reproșuri i-au adus. Sursa foto: Instagram.com

Gabriela Cristea a fost invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruță, unde a venit însoțită de fiica sa cea mare, Bella Victoria Margot. Apariția fostei prezentatoare de la Antena Stars a fost aspru criticată de fani, mai ales prin prisma micuței de 3 ani.

ADVERTISEMENT

Internauții i-au reproșat frumoasei brunete că a exagerat cu programele de editare, precizând că nu era cazul ca fața fetiței să fie schimbată. Fanii au atacat-o în termeni foarte duri, neputând înțelege de ce o mamă ar edita imaginile în care apar copiii ei.

Reproșurile oamenilor de pe rețelele de socializare nu s-au oprit aici, Gabriela Cristea fiind întrebată de ce a modificat culoarea ochilor prezentatorului de la Pro TV. Vedeta a fost acuzată că recurge la editare pentru că nu îi place cum arată în realitate.

Gabriela Cristea, val de reproșuri după ce a apărut la TV alături de Victoria

„Am spart gheața, Victoriei îi place la televizor 📺📹”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram în dreptul unor imagini în care apare alături de fiica sa cea mare și de prezentatorul Pro TV, Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

„De ce i-ai editat ochii lui Măruță ?! :))” și „De ce editezi și fața copiilor? Nu îți place de ei așa cum îi ai? Și pe Măruță îl editezi. Doamne cred că ai o problemă cu editatul ăsta🤦🏻‍♀️”, sunt comentariile negative venite din partea internauților la adresa brunetei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Am spart gheata, Victoriei ii place la televizor. 📺📹 @bellavictoriamargot @catalin_maruta #victorienii #micameamare

O postare distribuită de Gabriela Cristea (@bygabrielacristea) pe

Nu este pentru prima oară când celebra prezentatoare este criticată de fanii de pe rețelele de socializare, în trecut aducându-i-se acuze pentru felul în care arată. Cele mai multe cuvinte dure vin atunci când Gabriela Cristea apare în mediul online fără machiaj.

Fosta moderatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu” de la Kanal D nu se sfiește să apară naturală, așa cum se trezește dimineața, și nu de puține ori le-a dat peste nas celor care o critică.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă vedeta a trecut printr-un proces de transformare și a slăbit foarte mult, dovadă fiind chiar imaginile pe care le postează în mediul online. Gabriela Cristea nu pare să mai bage în seamă acuzele care i se aduc, chiar dacă au fost momente când a răbufnit.

N-am mai avut răbdare și i-am zis că nu are toate țiglele pe casă. Ce să fac, îmi mai pierd și eu firea uneori, dar am blocat-o pentru că asta e cea mai bună soluție. 

ADVERTISEMENT

Mi-a zis că sunt o nebună și că noi toate vedetele ne creștem copiii aiurea și că e păcat că Dumnezeu ne-a dat copii”, mărturisea soția lui Tavi Clonda în urmă cu ceva timp.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!