Life

Gabriela Cristea, criticată de fani după revenirea la Capriciile iubirii: „Toată emisiunea numai tu vorbești!”

Gabriela Cristea a fost aspru criticată de fani după revenirea din vacanță la Capriciile iubirii. Mulți fani i-au spus că ar trebui să îi lase pe concurenți să vorbească mai mult.
31.08.2022 | 11:17
Gabriela Cristea criticata de fani dupa revenirea la Capriciile iubirii Toata emisiunea numai tu vorbesti
Gabriela Cristea, criticată de fani după revenirea la Capriciile iubirii. Foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost aspru criticată de fani după revenirea la emisiunea Capriciile iubirii de la Antena Stars.

Gabriela Cristea, pusă la zid de fani. Ce a făcut să îi nemulțumească

Gabriela Cristea povestea foarte fericită pe rețelele de socializare că s-a întors la emisiunea ei de la Antena Stars după vacanță și a mărturisit că are câteva kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

„Gata, m-am întors! Prima emisie după vacanță (răgușită, zăpăcită, 4 kg în plus, dar hotărâtă). Vă aștept de luni și până vineri în direct pe Antena Stars să trăim o iubire că în filme la Capriciile iubirii”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

Fanii nu au fost la fel de încântați de vedetă după prima emisiune, iar mulți dintre ei au criticat-o pentru felul în care a moderat show-ul TV.

ADVERTISEMENT

Astfel, o fană reclama că Gabriela Cristea vorbește prea mult în timpul emisiunii, iar concurenții nici nu apucă să schimbe o vorbă.

Aceasta chiar acuza că poveștile spuse de Gabriela Cristea sunt plictisitoare, iar ceea ce îi interesează pe telespectatori este să îi audă pe concurenți și părerile lor.

ADVERTISEMENT

“Gabriela, mai oprește-te din vorbit, lasă și pe alții. Toată emisiunea numai tu vorbești! Măcar schimbați denumirea emisiunii! Ni s-a cam luat să ne tot spui poveștile tale de viață și niște pilde de te doare capul, compuse de tine.

Emisiunea are concurenți, pe ei vrem să îi auzim și să îi vedem”, a scris o fană pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Ce au spus fanii despre revenirea Gabrielei Cristea

Gabriela Cristea a fost criticată și pentru faptul că nu i-ar fi băgat în seamă în timpul emisiunii pe Giovana și Sese, câștigătorii emisiunii Mireasa și le-a adresat doar câteva întrebări.

„Te-ai întors degeaba! Nici nu i-ai băgat în seama pe Giovana și Sese! Urat din partea ta! Că doar au fost și ei câștigătorii!

Dar nimic, niște întrebări generale! Câteodată mă întreb ce este în capul tău, al vostru, cei care îți suflă în cască!”, a mai spus cineva, revoltat.

ADVERTISEMENT