Life

Gabriela Cristea, criticată dur de fani, după ultima imagine postată: „Multă prostie la tine”

Gabriela Cristea a fost criticată dur de fani, la scurt timp după ce a postat o imagine pe rețelele de socializare.
22.10.2021 | 18:52
Gabriela Cristea criticata dur de fani dupa ultima imagine postata Multa prostie la tine
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost criticată dur de internauți, la câteva zile după ce a anunțat că are COVID-19 și că este în carantină. Prezentatoarea de la Antena Stars se află acasă, alături de soțul ei și de cele două fetițe.

Vedeta de televiziune se simte mult mai bine, așa că a profitat de vremea bună și s-a fotografiat în curte. Fanii au observat un detaliu în imagine și au pus-o la zid pe soția lui Taci Clonda.

ADVERTISEMENT

În imaginea respectivă, prezentatoarea TV poartă o pereche de ochelari de soare, însă internauții au taxat-o pentru că postarea reprezintă, de fapt, o reclamă.

Gabriela Cristea, criticată dur de fani

Gabriela Cristea a fost pusă la zid de urmăritorii de pe rețelele de socializare după ce a postat o fotografie din curtea casei. Vedeta este infectată cu coronavirus și se află în carantină, dar starea ei de sănătate este mult mai bună.

ADVERTISEMENT

Bruneta a postat o fotografie din curte, în timp ce se bucura da vremea bună de afară, purtând și ochelari de soare.

„Azi a fost prima zi cu soare și vreme plăcută din perioada de carantină, așa că am ieșit afară în curte să ne bucuram de spectacolul toamnei.

ADVERTISEMENT

Cu această ocazie mi-am testat și noii ochelari de vedere (…). Și da, sunt de vedere dar par de soare…superbi…ce mi-am dorit.”, a scris aceasta pe Instagram.

Gabriela Cristea
Gabriela Cristea, criticată de fani pe rețelele sociale. Sursa foto: Instagram

Internauții au răbufnit atunci când au văzut că postarea era, de fapt, o reclamă la firma care produce ochelarii de soare respectivi.

ADVERTISEMENT

Aceștia i-au reproșat Gabrielei Cristea că postează astfel de imagini doar pentru a se lăuda cu produsele pe care le primește gratis.

„Pe mocca…te cred și eu ca sunt faini!”, „Multă mocangeală”, „Numai pe mocangeala le aveți pe toate”, au fost câteva dintre comentariile internauților.

Gabriela Cristea le-a răspuns celor care i-au scris comentarii de hate. Vedeta le-a spus fanilor că niciodată nu a primit ceva fără să muncească pentru acel lucru.

„Habar nu ai ce vorbești. Nimic nu e ‘pe moca’ cum spui tu (…) Multă prostie la tine. Eu nu am primit niciodată nimic fără sa muncesc”, a scris Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea, despre infectarea cu COVID-19

Gabriela Cristea a vorbit, zilele trecute, despre perioada petrecută în carantină. Ea, Tavi Clonda și fetițele lor s-au izolat la domiciliu împreună, deși nu știau de la început că toți sunt infectați cu SARS – CoV – 2.

Vedeta TV a recunoscut că a fost greu mai ales pentru fete. Gabriela Criste a încercat să stea departe de restul familiei atunci când a fost diagnosticată cu COVID-19, dar micuțele nu înțelegeau acest lucru.

„Nu au fost momente critice în modul de manifestare a bolii. Partea psihologică e, însă, foarte greu de gestionat în situaţia asta.

În prima zi când m-am închis in dormitor, Victoria a venit şi a început să bată la uşă pentru că nu înţelegea de ce nu ies.

La patru ani, înţelege pentru cinci minute, dar după cinci minute uită şi o ia de la capăt”, a povestit Gabriela Cristea la Antena Stars.

Soția lui Tavi Clonda a precizat, acum câteva zile, că este vaccinată împotriva COVID-19.

ADVERTISEMENT