Life

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. Ce au observat fanii vedetei: „Nu vezi cât ești de deformată”

Gabriela Cristea a fost criticată dur de internauți după o postare recentă pe rețelele sociale. Iată de ce a fost luată în vizor prezentatoarea TV.
05.07.2021 | 16:30
Gabriela Cristea criticata dur de internauti Ce au observat fanii vedetei Nu vezi cat esti de deformata
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România, dar se bucură de mulți fani și pe rețelele sociale. Vedeta este apreciată pentru cum are grijă de familia ei și cum își petrec timpul împreună.

Recent, vedeta a fost la un pinic, ținând în mână o sticlă de șampanie. Însă nu ținuta brunetei sau naturalețea pe care o are în fața camerei i-au făcut pe fani să reacționeze, ci un detaliu care le-a stârnit râsul.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea, criticată dur de internauți. Ce au observat fanii vedetei

Soția lui Tavi Clonda nu pare să scape de comentariile răutăcioase, orice ar face. Prezentatoarea de la Antena Stars a postat o imagine care a ajuns imediat ținta criticilor din partea fanilor.

Sticla de șampanie din poză este îndoită într-un mod straniu, iar fanii au ajuns imediat la concluzia că imaginea este editată în mod exagerat.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a fost criticată din cauza faptului că apelează la astfel de trucuri care o fac să arate total diferit față de cum este în realitate.

De asemenea, urmăritorii au luat-o peste picior și i-au scris tot felul de comentarii legate de sticla de șampanie deformată.

ADVERTISEMENT
Gabriela Cristea
Gabriela Cristea, criticată dur de fani. Sursa foto: Instagram

„Cand ai modificat silueta ai îndoit sticla!/ Ce ai facut cu sticla aia?? / La sticla nu-i trebuie Photoshop/ Mințiți poporul ca de obicei…

Mai uitați-vă la poze înainte să le postați…..acum fără hate…dar nu vezi cât ești de deformată….. Totuși vă vreți influenceri și vedete…/ De la căldură cred că s-a îndoit sticla.

ADVERTISEMENT

Cam strâmbă sticla de șampanie, nu vreau să par răutăcioasă, dar nu mai apăreți deloc naturale pe site-urile de socializare…Păcat, că esti frumoasă în realitate/ Ce s-a întâmplat cu sticla de șampanie? Un nou model al sticlei”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților.

Nu este prima dată când fanii o iau la rost pe vedetă pentru aparițiile de pe rețelele sociale. Zilele trecute, bruneta s-a fotografiat în platoul emisiunii pe care o prezintă la Antena Stars.

Internauții au observat că Gabriela Cristea nu și-a vopsit rădăcinile de ceva timp, motiv pentru care aceștia i-au scris că arată ca „ultima babă” și că merită să fie luată în vizorul Oanei Zăvoranu.

ADVERTISEMENT