Life

Gabriela Cristea a explicat de ce nu rezistă toate cuplurile formate la Mireasa: „Dacă nu ești sigur de la început, nu va funcționa”

Gabriela Cristea a explicat pentru FANATIK de ce nu rezistă toate cuplurile formate în reality-show-ul matrimonial de la Antena 1. Există câteva despărțiri răsunătoare.
19.01.2022 | 12:41
Gabriela Cristea a explicat de ce nu rezista toate cuplurile formate la Mireasa Daca nu esti sigur de la inceput nu va functiona
În imagine: Gabriela Cristea și trei dintre cuplurile de la Mireasa care nu au rezistat: Romina și Ionuț, David și Andra și Maria și Liviu
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a spus că formarea cuplurilor de la Mireasa ar trebui să se bazeze pe siguranța pe care concurenții o simt în a face pasul cel mare.

Indiferent dacă vorbim despre cuplurile care s-au căsătorit în cadrul show-ului de la Antenă ori, pur și simplu, de cele care au decis să continue fără nuntă, există câteva perechi pentru care „a trăi fericiți până la adânci bătrâneți” nu a mai fost posibil.

ADVERTISEMENT

Liviu Olteanu și Maria, câștigătorii sezonului 3, sunt cel mai viu exemplu în acest sens. Cei doi păreau de nedezlipit. Fanii i-au votat în finala acelei ediții crezând că sunt cei mai potriviți pentru a avea un trai lung împreună.

De ce nu rezistă toate cuplurile de la Mireasa. Explicația prezentatoarei Gabriela Cristea

Prioritățile celor doi concurenți s-au schimbat destul de mult după ce show-ul s-a încheiat. Ba chiar au pierdut marele premiu. Asta deoarece au ales să divorțeze la scurt timp după ce au câștigat. Liviu i-a spus sec Mariei că nu se simte potrivit în această relație. S-a concentrat mai mult pe cariera lui muzicală, acesta fiind cântăreț de populară.

ADVERTISEMENT

Alte două cupluri care nu au trecut testul timpului au fost Andra Stancu și David din sezonul 2 sau Romina și Ionuț. Romina și Ionuț au ajuns să se logodească, iar cel care a decis să pună capăt acestei povești a fost el.

„Ce se întâmplă după terminarea emisiunii nu mai ține de noi. Unii se căsătoresc și căsnicia funcționează. La alții nu. Fiecare om alege ce face mai departe, depinde cum se înțeleg în afara casei.

ADVERTISEMENT

Cred că ține de fiecare membru din cuplul respectiv. Dacă nu ești foarte sigur de la început, nu va funcționa. Trebuie să fii sigur că vrei să mergi mai departe cu acel om, să știi că asta vrei când te căsătorești”, este explicația Gabrielei Cristea despre destrămările anumitor cupluri de la Mireasa, oferită pentru FANATIK.

Noul sezon începe pe 22 ianuarie, la Antena 1

Emisiunea Mireasa va reveni pe micile ecrane, la Antena 1, de sâmbătă, 22 ianuarie 2022. Show-ul ajuns la cel de-al 5-lea sezon va aduce în fața telespectatorilor concurenți cu povești uluitoare și noi cupluri care vor crea cu siguranță vâlvă.

ADVERTISEMENT

Emisisunea va fi difuzată și de Antena Stars. Acolo, Gabriela Cristea va prezenta show-ul „Mireasa: capriciile iubirii”, de luni până vineri de la ora 19:30, din data de 24 ianuarie.

 

ADVERTISEMENT