Life

Gabriela Cristea, decizie radicală. Ce le-a interzis fetițelor sale să facă

22.01.2021 | 08:13
Gabriela Cristea decizie radicala Ce lea interzis fetitelor sale sa faca
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a luat o decizie radicală în legătură cu creșterea și educarea fiicelor sale. Prezentatoarea a declarat că este foarte strictă cu alimentația și orele de somn ale celor două micuțe. 

Bruneta a precizat că fetele sale și ale lui Tavi Clonda au un program de la care nu se abat niciodată. Mai exact, micuțele mănâncă și dorm la ore stabilite dinainte, vedeta fiind convinsă că este foarte important să țină cont de asemenea lucruri.

ADVERTISEMENT

Celebra prezentatoare TV ține seama de aceste reguli chiar dacă merge în vacanțe, subliniind că nu poate fi tot timpul permisivă. Gabriela Cristea își răsfață copiii foarte mult și nu uită să le facă pe plac atunci când este momentul.

Gabriela Cristea, strictă în legătură cu fetele sale. Ce program au micuțele

„Sunt foarte strictă cu alimentația și am fost la fel de fixă și cu copiii. Se mănâncă la ore fixe, se doarme la ore fixe, mergem seara la culcare la ore fixe.

ADVERTISEMENT

Nu sunt chiar atât de fixistă și nu sunt o mama de-asta, dar am ținut la anumite lucruri, pentru că am înțeles că în viață trebuie să ai și un program. Nu poți fi așa într-un dolce toată viața”, a declarat Gabriela Cristea, potrivit wowbiz.ro.

Vedeta este foarte implicată când vine vorba de fetele sale, motiv pentru care le duce periodic la medicul pediatru. Prezentatoarea de la Antena Stars a luat această decizie ca măsură de prevenție, nu neapărat pentru că micuțele au nevoie de vreun tratament.

ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea are foarte mare grijă de sănătatea lor, dovadă că le-a făcut toate vaccinurile obligatorii, dar și altele care nu sunt incluse în schema de vaccinare.

Bruneta vrea în felul acesta ca Bella Victoria Margot și Thea Iris Selena să crească fără a avea probleme grave de sănătate, iar ea și soțul ei, cântărețul Tavi Clonda, să fie liniștiți.

ADVERTISEMENT

„Copilul meu de 3 ani jumătate a înțeles că e bine să poarte mască și o poartă corect. Copilul meu a înțeles că e bine să meargă la medic doar ca să vedem că e totul așa cum trebuie, nu doar când ne doare câte ceva. 

Totul ține de cum îi prezinți situația și cât de confortabil îl faci să se simtă în aceste situații. Copiii înțeleg, au nevoie doar de adulți responsabili care să îi ghideze”, scria vedeta pe Instagram în urmă cu puțin timp.

ADVERTISEMENT
Tags: