Life

Gabriela Cristea, decizie radicală la Mireasa – Capriciile Iubirii. A dat-o afară din cauza limbajului. Ce s-a întâmplat

Valentin și Alina au purtat o discuție aprinsă în emisiunea matrimonială Mireasa, care a fost dusă mai departe și la Capriciile iubirii. Cuplul a fost aspru criticat de Giovana.
12.05.2022 | 14:31
Gabriela Cristea decizie radicala la Mireasa  Capriciile Iubirii A dato afara din cauza limbajului Ce sa intamplat
Giovana, scoasă din platoul de la Mireasa - Capriciile iubirii. Gabriela Cristea nu a mai suportat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Alina i-a amintit iubitei lui Sese că a făcut o mulțime de lucruri care au dus la sancționarea sa, unul dintre ele fiind când a ieșit din izolare, diagnosticată cu noul tip de coronavirus, pentru a merge la o petrecere.

Giovana, scoasă din platoul de la Mireasa – Capriciile iubirii. Gabriela Cristea nu a mai suportat

Discuția aprinsă dintre Valentin și Alina de la Mireasa a pornit de la o simplă glumă, tânărul primind acuzații grave de la Giovana. Mai târziu, participantul de la Antena 1 a fost sancționat pentru că a ieșit în afara casei.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Sese s-a arătat deranjată că nu vor mai primi nimic de la cei dragi timp de 10 zile din cauza concurentului, după ce ceilalți din casă au decis cum să fie pedepsit acesta.

„Lui Vali îi place situația, ce poate să zică?”, a spus Giovana, care a primit confimarea de la Valentin. „Îmi place foarte tare situație, mie îmi convine”, a zis participantul evident ironic, scrie a1.ro.

ADVERTISEMENT

„Știi ceva, Giovana, față de Valentin tu ai luat mult mai multe amenzi. Când ai dormit și ai luat două milioane pentru că ala voiai tu, în al doilea rând, când ai intrat în baie și toată lumea a suferit pentru tine. În al treilea rând, ultima”, a adăugat Alina.

„Dacă eram afară nu mai comentai atâta”, a mai spus Giovana după ce partenera lui Valentin i-a cerut să-și țină gura închisă.

ADVERTISEMENT

„Ce făceai afară?! Ești șmecheră așa în amenințări”, a adăugat Alina. „Taci, mă, moldoveancă… ai clanța mare, dacă eram afară… îi tai și gâtul, dacă se poate”, a spus Giovana, vizibil supărată.

Giovana, scoasă din platoul emisiunii Capriciile iubirii

Gabriela Cristea, prezentatoarea emisiunii Capriciile iubirii, de la Antena Stars, a luat atitudine și a rugat-o pe Giovana să aibă grijă la limbajul pe care-l folosește în fața telespectatorilor. Ulterior, a invitat-o să iasă din platou.

ADVERTISEMENT

„Nu mă interesează, cu unii se fac diferențe și cu unii nu, da? Să-mi dea și mie sancțiuni”, a încheiat Giovana în show-ul matrimonial, care a ieșit însoțită de partenerul de viață.

ADVERTISEMENT