Life

Gabriela Cristea, din nou atacată pe internet. Fotografia care a primis remarci urâte

06.08.2020 | 17:30
Gabriela Cristea din nou atacata pe internet Fotografia care a primis remarci urate
ADVERTISEMENT

Gabriela Cristea a postat o fotografie cu chipul ei fără pic de machiaj, în care i se citește oboseala pe față, iar fanii au reacționat imediat cu mesaje plăcute, dar și cu critici.

Gabriela Cristea, din nou în vizorul internauților

Prezentatoarea de televiziune a vrut să le arate fanilor ei cum arată fața ei de dimineață, iar unii dintre aceștia s-au speriat. Chipul vedetei, fără strop de machiaj, nu seamănă cu cel pe care îl afișează des la televizor sau prin revistele glossy.

ADVERTISEMENT

„Încă “chioară” de somn, noaptea a fost “prea scurtă”. Bună dimineața și vouă!”, a scris Gabriela în dreptul imaginii la care au comentat foarte mulți admiratori, dar și hateri (poți  vedea fotografia la finalul articolului).

„Urâtă mai ești dimineața”, „Vrei să pari interesantă, dar cazi în penibil”, sunt două dintre comentariile răutăcioase primite de soția cântărețului Tavi Clonda.

ADVERTISEMENT

„Cel mai mult mă deranjează haterii”

Vedeta s-a obișnuit deja cu haterii, despre care a vorbit în urmă cu ceva timp, spunând că unele comentarii o deranjează și nu înțelege anumite răutăți gratuite.

„Cel mai mult mă deranjează haterii. Oamenii cărora oricât de multe argumente le-ai aduce, ei le știu pe toate. Nu înțeleg de ce trebuie să avem o părere deformată despre unii și despre alții. Dacă suntem mai buni și atitudinea din jurul nostru este una mai pozitivă și lucrurile se întâmplă mai ușor, pentru că atragem energii pozitive”, spunea Cristea, potrivit libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

„Dacă gândim negativ despre cineva, atragem energii negative. Un om, de exemplu, are zile și zile. Unui om îi place să vorbească și altuia nu-i place să vorbească.

Nimeni nu este obligat să facă așa cum vreți voi. Omului căruia îi place să bârfească, bârfește azi cu mine o persoană, iar mâine mă bârfește pe mine, cu persoana respectivă. Nu cred că suntem toți la fel”, a adăugat vedeta de televiziune.

ADVERTISEMENT
gabriela cristea
Imaginea cu fața obosită a vedetei a atras noi atacuri din partea haterilor pe Facebook
Tags: